A döntés, amely mindent megváltoztathat: Európa két legfontosabb országa állt Magyarország mellé

2024. szeptember 26. 10:59

A Le Figaro szerint Németország után már Franciaország is csatlakozott Magyarországhoz azzal, hogy megkérdőjelezi az uniós bevándorlásügyi szabályozást.

2024. szeptember 26. 10:59
null

Nyitókép: AFP/Ludovic Marin

Bruno Retailleau új francia belügyminiszter hivatalba lépését követően azonnal bejelentette, hogy célja a franciaországi bevándorlás csökkentése és az ehhez szükséges francia és uniós jogszabályi változások elérése – írja a Le Figaro nyomtatott kiadása.

A lap szerint

Franciaország ezzel csatlakozott Magyarországhoz, Hollandiához és Németországhoz, amelyek megkérdőjelezik az uniós bevándorlásügyi szabályozást.

Gordon Brown, az Egyesült Királyság volt munkáspárti miniszterelnöke a napokban úgy fogalmazott, hogy Európában új, keményjobboldali tengelyt fog bebetonozni Ausztria, Magyarország és Szlovákia, de ami még fontosabb, Olaszország.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000092
2024. szeptember 26. 18:32
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­é­­­k­­e­­l­­d­ ­a­­­ ­­­s­­z­­­e­­x­­i­­­ ­­p­­­u­­n­­­c­­­i­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
elfújta az ellenszél
2024. szeptember 26. 12:34
Okos ember más kárából tanul, buta a sajátjából. Ezek most a németek meg a franciák. Ezen kívül vannak még az ostobák, akik saját kárukból sem képesek tanulni.
kékFogúHarald
2024. szeptember 26. 12:04
No, akkor lehet küldeni a Pízt, de iziben, tegnapelött is késő lett volna..
Kanmacska
2024. szeptember 26. 11:46
Azért minket megbüntetnek továbbra is, hisz kell a pénz a Monsantonak, azaz Ukrajnának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!