Trump: Ha Jézus számolná a szavazatokat, én nyerném Kaliforniát (VIDEÓ)

2024. augusztus 28. 22:42

Donald Trump volt amerikai elnök a televíziós pszichológussal, Phil McGraw-val készült interjújában mondta ezt.

2024. augusztus 28. 22:42
null

Nyitókép: képernyőfotó az interjúból / Youtube

Phil McGraw exkluzív interjút készített Donald Trumppal – számolt be a The Hill

A beszélgetés során Donald Trump volt elnök egy majdnem végzetes merényletkísérletről, csodálatos túléléséről és a Kamala Harrisről alkotott gondolatairól elmélkedik, miközben a közelgő választásokra készül.

Trump a műsorban azt állította, hogy megnyerné Kaliforniát, ha Jézus Krisztus lenne a szavazatszámláló. Szerinte a demokraták „más játékot játszanak”, és azt állította, hogy egyes választók több szavazólapot is kapnak. Trump hangsúlyozta, hogy „becsületes szavazatszámlálókkal” jobban szerepelne, különösen a spanyol ajkú szavazók körében, és azt mondta, hogy a levélszavazás miatt az állam „nagyon tisztességtelen”.

Ezt is ajánljuk a témában

Kaliforniában legutóbb 1988-ban nyert republikánus jelölt, aki George H. W. Bush volt.

Joe Biden 2020-ban közel 30 százalékpontos különbséggel győzött az államban. Kamala Harris alelnök kampánycsapata bírálta Trump kijelentéseit, és közleményt adott ki, amelyben Trump valóságtól való elszakadását kritizálták, emlékeztetve arra, hogy Trump továbbra sem hajlandó elismerni a 2020-as választási vereségét.

Ted Lieu kaliforniai képviselő gúnyosan reagált Trump kijelentéseire, mondván, hogy Jézus valószínűleg nem támogatna egy olyan embert, akit szexuális zaklatás miatt bűnösnek találtak. Lieu azt is hozzátette, hogy Jézus, aki „feltalálta a matematikát”, igazolná, hogy Trump több államban is veszített.

Ezt is ajánljuk a témában

A The Hill közvélemény-kutatása szerint a demokraták körülbelül 25 százalékpontos előnnyel vezetnek Kaliforniában Trump-al szemben.

Az interjút angol nyelven itt nézhető meg:

 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
contractor-2
2024. augusztus 29. 08:48
Ez pont olyan hülye mint 4 évvel ezelőtt, sőt még hülyébb is. Szerintem már bedobta gyeplőt a lovak közé, ez a választás már elment, ezért szabadon tolhatja a baromságokat.
gyzoltan-2
2024. augusztus 29. 08:18
"Trump: Ha Jézus számolná a szavazatokat, én nyerném Kaliforniát" Gyanítom, hogy Trumpnak vannak sejtései a liberális demokrácia működéséről..! Csoda lenne szükséges ahhoz, hogy Trump lehessen az elnök! -méghogy leállítaná a zsidóság háborúját Ukrajnában..! A média birtokában olyan eszeveszett lejárató kampányt láthatunk, és fogunk látni, amely perdöntő lesz..! Amerika és a világ megváltását csak a polgárháború hozhatja el..!
Mócsing
2024. augusztus 29. 07:39
mennyire amerikai intrója van ennek a dr philnek haha
stormy
2024. augusztus 29. 07:34
nem valószínű. kalifornia 30%-os fehér aránnyal már nem usa... alig 30 év alatt 12millió közép/dél amerikai és kinai vándorolt be illegálisan. és trump ezeket akarja kibaszni. biztosan nem fognak rá szavazni... pont igy miamiban se, hiába republikánus florida miamiban kb a 70% illegális vagy első generációs ombre. és mellé kalifonia és jewyork után itt van a legtöbb (jewyorkbol menekült) zsidó. és már el is kezdték szétbaszni ahogy kaliforniával vagy nyc-vel tették...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!