Szupermarketet bombáztak az oroszok, Zelenszkij azonnal reagált (VIDEÓ)

2024. augusztus 09. 16:11

A Reuters szerint tízre emelkedett az áldozatok száma.

2024. augusztus 09. 16:11

„Kosztyantyinivka, Donyecki terület. Az orosz terroristák egy átlagos szupermarketre és egy postahivatalra mértek csapást. A romok alatt emberek vannak. Mentőakció folyik” írta bejegyzésében Volodimir Zelenszkij.

Az ukrán elnök posztja szerint négy ember meghalt. „Részvétem a családjaiknak és barátaiknak, akik elvesztették szeretteiket. Legalább 24 ember megsérült” – tette hozzá. A Reuters szerint tízre emelkedett az áldozatok száma.

„Oroszországot felelősségre fogják vonni ezért a terrorért, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a világ továbbra is Ukrajna mellett álljon, hogy támogassa védelmünket és megmentse népünk életét” – írja Zelenszkij.

 

Összesen 277 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lehigh
2024. augusztus 10. 03:28
Supermarket sohasem volt Ukrajnaban!!! Ne legyetek mar ennyire felvagosak!!! Belarus 🇧🇾 GDP- e magasabb volt mint Ukrajna GDP- e a haboru elott!!! Jobban eltek ott, mint Ukrajnaban. SZEGENYSEGEN KIVUL NINCSEN OTT SEMMI. NORTH KOREA ELETSZINVONAL VOLT ES VAN.
Forgalmazó
2024. augusztus 09. 22:48
Kozben kurszknal halomra loveti az orosz civileket! Itt meg jajveszekel a veszett ruhes ukran kutya.
Conduct
2024. augusztus 09. 21:27
Nyugi!A világ titeket támogat.Putyin,Trump,Orbán meg kinyalhatja a seggünket!
de France
2024. augusztus 09. 20:23
SLAVA UKRAINI!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!