Scarlett Johanssonnal folytatják a Jurassic World filmeket

2024. augusztus 31. 20:25

Bemutatója az Egyesült Államokban 2025. július 2-án esedékes.

2024. augusztus 31. 20:25

Nyitókép: X/Jurassic World

A Jurassic World trilógia befejezése után a franchise új irányt vesz egy friss élőszereplős filmmel. Az új alkotás címe nem a korábban említett Jurassic City, hanem Jurassic World: Rebirth (Jurassic World: Újjászületés) lesz – tudta meg az IGN. Az első hivatalos képek már napvilágot láttak, és Scarlett Johansson valamint Jonathan Bailey karakterei is láthatóak rajtuk. Johansson hőse, Zora, egy titkos küldetést teljesít, melynek célja, hogy DNS mintákat gyűjtsön a világ legnagyobb dinoszauruszaiból.

A történet a Jurassic World: Világuralom eseményei után folytatódik. Zora egy családdal találkozik, akikkel együtt egy szigeten kötnek ki, ahol egy meglepő felfedezés vár rájuk. 

A Jurassic World: Rebirth bemutatója az Egyesült Államokban 2025. július 2-án esedékes.

A filmet Gareth Edwards rendezi, míg a forgatókönyvet David Koepp írta. A filmben Scarlett Johansson mellett Manuel Garcia-Rulfo, Rupert Friend, Mahershala Ali, Luna Blaise és David Iacono is szerepelnek. A Jurassic World: Rebirth nemcsak új kalandokat ígér, hanem egy izgalmas történettel is gazdagítja a népszerű franchise-t.

 

 

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanmacska
2024. szeptember 01. 18:04
Ma Indult a Csukás Meserádió. Erről egy szó sincs a Mandin.
satrafa-2
2024. szeptember 01. 09:33
Néz még egyáltalán ilyen filmeket a Mandiner szerkesztőjén kívül bárki? :)))
Hillary Clinton bázisdemokrata
2024. szeptember 01. 06:13
A zsidó Scarlett Johansson rohadtul nem illik a képbe
lhotx
2024. augusztus 31. 22:59
Egy röpke pillanatig úgy állt össze nekem, hogy a dínófigurák helyett szkarletjohanszonok futkoznak majd.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!