Scarlett Johanssonnal pózolt Karácsony Gergely (FOTÓ)

2023. május 23. 14:45

Míg Karácsonynak csak a viaszszobor jutott, addig Tarlós Istvánt az igazi is meglátogatta.

2023. május 23. 14:45
null

Ahogy arról lapunk is beszámolt, csütörtökön nyitja meg kapuit Budapesten a Palazzo Dorottyában a világ 24. Madame Tussauds kiállítóterme. Kedden délelőtt az újságírók is megnézhették, hogy festenek a hazai és külföldi hírességek viaszszobrai.

Az eseményen Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere elmondta, hogy a magyar főváros egy újabb turisztikai látványossággal gazdagodott, ahol összesen 51 életnagyságú történelmi személyiség és híresség szobrát láthatják majd a látogatók, köztük 17 magyarét. Így Liszt Ferencét, Kossuth Lajosét, Széchenyi Istvánét és Petőfi Sándorét is, de a könnyűzenei teremben Freddie Mercury viaszszobrával is találkozhatunk.  

A közösségi médiát rendszeresen használó főpolgármester is lőtt egy szelfit a kiállításon: Karácsony Scarlett Johansson viaszszobrával fotózkodott.

A fényképet alább tekinthetik meg:

Fotó: Ficsor Márton/Mandiner
Fotó: Ficsor Márton/Mandiner

Érdekesség, hogy míg Karácsony csak a színésznő viaszmásával pózolhatott, addig elődjét, Tarlós Istvánt maga Johansson is meglátogatta pár évvel ezelőtt:

Fotó: Képernyőfotó
Fotó: Képernyőfotó

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

***

***

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nabakker
2023. május 25. 11:11
Csak a viasznőknél van sikere! :D
Bitrex®
2023. május 25. 08:53
Ezt az inget találta asszonka a turiban?
Kotucso
2023. május 24. 14:03
Ez van Geri. Van már guminő kupleráj. Ott a helyed, neked ez jut.
krampus
2023. május 24. 02:44
"Loszart mama!" (Gyurcsany Fegyenc )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!