Oroszország a saját területén szenvedett történelmi csapást (Videó)

2024. augusztus 16. 22:53

Idáig nem fordult elő, hogy egy amerikai bomba rombolt volna le egy hidat Oroszország területein belül.

2024. augusztus 16. 22:53
Russia hit a military vehicle in the Kursk region with the Lancet

Nyitókép: Russian Defense Ministry / Hando / ANADOLU / Anadolu via AFP

Az ukrán légierő nagy valószínűséggel egy amerikai JDAM szárnyasbombával semmisítette meg a Gluskovó melletti hidat – derül ki harctéri felvételekből. A hidat, amely a Szejm folyó fölött ívelt át és az orosz katonai erősítések szempontjából fontos útvonalat jelentett, Tetykino felé, pénteken az ukrán erők megsemmisítették – írta meg a Portfolio

Az ukránok korábban már célba vették ezt a hidat egy amerikai HIMARS rakéta-sorozatvetővel, azonban végzetes csapást a JDAM szárnyasbomba mért rá, a legfrissebb felvételek alapján. 

Az esemény történelmi jelentőségű, mivel ez idáig nem fordult elő, hogy egy amerikai bomba rombolt volna le egy hidat Oroszország területein belül.

A jelenetről készült videót itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 213 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orokkuruc-2
2024. augusztus 19. 01:28
Brutálisan megugrottak a gázárak Európában Na, olvtársak, EZÉRT van a kurszki kaland! El ne higgye már valaki, hogy területcsere meg ilyen ukrán érdekek szerepet játszanak a csak Nulandéknak jelentő külföldi katonai vezetőknél..
hauptrichter
2024. augusztus 17. 14:42
Esedékes egy hasonló híd Ukrajnában... meg lassan tényleg bizonyítniuk kellene az oroszoknak, hogy ezt velük nem lehet büntetlenül megcsinálni (mármint itt rég nem az ukránokról van szó, hanem az USÁ-ról...).
lajajakab11
2024. augusztus 17. 10:51 Szerkesztve
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** mordor türannosza, a zseb-cár parancsa: ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** ↓↓↓ !!! Kizárólag a FÉLkegyelmű prolik válaszoljanak !!! ↓↓↓ ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
linkeloe
2024. augusztus 17. 10:43
V.V. Odabaszhatna már.......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!