Óriási pusztítást végeztek az izraeli erők a Gázai övezet déli részén (VIDEÓ)

2024. augusztus 13. 20:07

Hán Júnisz az elmúlt hetekben már többször kapott evakuálási parancsot.

2024. augusztus 13. 20:07

Nyitókép: Képernyőfotó

Gázában több tízezer ember menekült el Hán Júnisz északi negyedéből, miután Izrael újabb evakuálási parancsot adott ki a déli város elleni új offenzíva előtt – számolt be a Press TV. Médiajelentések szerint vasárnap a lakosok nagy része az éjszaka közepén hagyta el otthonát és menedékhelyeit a már így is több százezer kitelepített által zsúfolt területekre.

A Gázai övezet déli részén fekvő Hán Júniszban az evakuálási utasítás a középső, keleti és nyugati kerületekre terjedt ki. Az izraeli hadsereg közleményét az X-en, valamint a lakosok telefonjára küldött szöveges és hangüzenetekben tették közzé. „Saját biztonságuk érdekében azonnal evakuálniuk kell az újonnan létrehozott humanitárius zónába. A terület, ahol tartózkodik, veszélyes harci övezetnek minősül”.

Hán Júnisz, Gáza fő déli kormányzósága, az elmúlt hetekben már többször kapott evakuálási parancsot, és a hónapok óta tartó bombázások pusztítják, amelyek miatt a lakóházak romhalmazzá váltak.

Az izraeli erők csapásáról készült felvételt itt tekinthetik meg: 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
levi87
2024. augusztus 14. 09:07
Döbbenetes hogy a Nyugati világ élő adásban nézi végig a palesztinok elleni népirtást közben meg mindenkit kioktat emberijogokból. Undorító.
MaBaker
2024. augusztus 13. 21:40
A cionista Visegrád24 azokat a videókat nem meri megosztani ahol hosszú sorokba rendezik a gyermekhalottakat az izraeli támadások után szedett-vedett lepedőkkel, szőnyegekkel letakarva.
Nasi12
2024. augusztus 13. 21:30
Macska egér játék. Csak sajnos nagyon nem játék.😭😭😭
Türelem
2024. augusztus 13. 21:03
Hajrá Bibi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!