Nyugtalanító hírek érkeznek az orosz–ukrán háborúból

2024. augusztus 12. 17:22

Nem szabad tovább ünnepelnie az egyik vagy másik oldal brutális harci cselekedeteit.

2024. augusztus 12. 17:22
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

Nyitókép: Bulent Kilic/AFP

„A háború továbbterjedt. A világnak most már fel kell ébrednie! Nem szabad tovább ünnepelnie az egyik vagy másik oldal brutális harci cselekedeteit, hanem a mielőbbi tűzszünet és béke mellett kell felszólalni! 

Ennek a konfliktusnak nincs megoldása a csatamezőn, csak a tárgyalóasztal mellett!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
soilgyuri
2024. augusztus 13. 20:13
Hát ez nagyon érdekes, hogy az ukrán erők betörtek Oroszországba, és Orbán Balázs azonnal sipákol, hogy ennek itt és most véget kell vetni, ez szörnyűség. Amikor fordítva volt a helyzet, akkor Balázs mélyen hallgatott. A fideszből csak egy ember mondta, hogy ruszkik haza. Gyorsan ő is befogta a száját. Nyomorult gazemberek vagytok az az igazság.
lordzoltanus
2024. augusztus 13. 12:48
"Nyugtalanító hírek" kinek nyugtalanitó? max az oroszoknak és haverjaiknak. Amugy kezdem azt hinni azért nyomatjátok ezt a békefasságot mert oroszok lassan gallyra mennek veletek együtt :D
v4nmeeg1p3psid
2024. augusztus 13. 10:16 Szerkesztve
Káromlás! FAKE NEWS Azért én is olvasok SAJTÓT. Maradjunk annyiban, hogy a BÉKEMISSZIÓ SIKERES, megindult az ERJEDÉS. Mindez... mÁr az erJedés jele, A siker egyértelmű, cáfolhatatlan bizonyítéka. (Orbán Balázs pedig elgondolkodhatna a rémhírterjesztés mibenlétéről. Ha tudna gondolkodni. Hagyjuk!) Egyébként Jön Trump, és a magyar név megint szép lesz. Szóval, ne tessék pánikot kelteni!
kerek-a-perec
2024. augusztus 13. 07:29
Ukrajna birtoklása Vlagyimir Putyin rögeszméje. Putyin úgy érzi, hogy az egyik legrosszabb dolog, ami az elmúlt 30 évben történt, az a Szovjetunió felbomlása volt. Most megpróbálja visszaszerezni környéke összes volt szatellit nemzeteket újra Oroszország számára és visszaállítani a szovjet erőszak korszak dicsőséges napjait.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!