Német politikus mondta ki: itt az ideje Ukrajnának tárgyalni Oroszországgal

2024. augusztus 09. 10:20

Michael Kretschmer szászországi miniszterelnök nyilatkozatának valószínűleg nem örülnek Kijevben.

2024. augusztus 09. 10:20
null

Nyitóképen: Michael Kretschmer. Fotó: Sebastian Kahnert / DPA / AFP

Michael Kretschmer, Szászország miniszterelnöke adott interjút egy német lapnak, melyet az ukrán Strana szemlézett. 

Nem tudunk több forrást elkülöníteni ukrajnai fegyverszállítások számára – elküldjük a fegyvereket, és nincsen semmi eredménye. Elértük a limitet”

– fogalmazott a német politikus, aki szerint ehelyett sokkal mérsékeltebb, józanabb módon kellene Ukrajnát támogatni. Hozzátette: ideje megkezdeni a béketárgyalásokat, ami szerinte azért is lehetséges, mert Oroszország „a konfliktus kezdete óta nyitott volt a diplomáciára”.

A kezdetek óta elleneztem a fegyverszállításokat, és a diplomácia mellett érveltem. Sajnos, azt kell állítanom, két év alatt bebizonyosodott az igazam”

– húzta alá.

 

Összesen 321 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. augusztus 10. 08:44 Szerkesztve
Már a német rendörség Kretschmar gondjaira is talált megoldást. Felhivta a jövö terroristáit, hogy ha leadják a szuro vágo fegyvereiket Netflix elöfizetést kapnak. Nyilván ezt az agymenest fokozni is lehet, pl aki egy bombát ad le annak 1-2 honap all inclusive 5 csillagos szállodal szoba lesz a jutalma a szabadon választhato nyaralo videken stb…. 😄😂😇😂😇😂😇😂
Kanmacska
2024. augusztus 09. 13:45
De Magyarországot el kell zárni az olajtól, mert tárgyalásokat szorgalmaz! Szemét, mocsok EU bürokraták!
atti64
2024. augusztus 09. 13:29
FELÉBREDTETEK MÁR EGY PÁRAN???????????????????????????
lajajakab11
2024. augusztus 09. 12:46
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** mordor ura, a mű-cár parancsa: VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelmű prolik válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!