Nem teljesítik Alain Delon utolsó kérését, nem fogják elaltatni a kutyáját

2024. augusztus 21. 08:00

A színész azt szerette volna, ha kutyájával együtt temetik el.

2024. augusztus 21. 08:00
null

Nyitókép: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo

Nem fogják teljesíteni a nemrég elhunyt Alain Delon utolsó kérését – írja a Guardian. A 88 éves korában elhunyt francia színész ugyanis azt szerette volna, ha elaltatják 10 éves belga juhászkutyáját, hogy vele együtt temethessék el a színész szülőfalujában. Az állatvédelmi szervek felháborodása azonban közbeszólt, hiszen, mint mondták, a kutya teljesen egészséges, így felajánlották, hogy ehelyett új otthont keresnek Loubo-nak.

A négylábú végül megmenekült, Delon lánya, Anouchka jelentette be, hogy a család megtartja a kutyát.

A színészt saját birtokán, a franciaországi La Brûlerie településen helyezik nyugalomra. Alain Delon rajongott a kutyákért, korábban elmondta, hogy ugyanitt építtetett egy kápolnát, ahol nagyjából 35 elpusztult házi kedvence nyugszik.

 

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. augusztus 21. 17:22
Utólag is Delon mellé lehet majd temetni Loubo-t, ha egyszer neki is eljövend az ideje.
flashgordon
2024. augusztus 21. 15:47
Az egészben azt nem értem miért kell kiordítani? Eltemetik, ahogy akarják, magánügy.
jobbrafel
2024. augusztus 21. 13:42
A kutya egy biorobot. Tud kedves lenni, tud depressziós is lenni, tudja ki a gazdája, emlékezni is tud, de nincs lelke. Egy áthidalhatatlan szakadék választja el az embert az állatól - metafizikai értelemben. Delon nem fog vele találkozni a túlvilágon.
bohaskisdog
2024. augusztus 21. 10:15
Az senkit nem zavar, hogy nem a szülőfalujában temetik el, amiről szintén rendelkezett?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!