Moszkva szerint a nyugati államok fegyverekkel pumpálják az ukránok Oroszország elleni akcióját

2024. augusztus 16. 18:00

Nyikolaj Patrusev szerint Kijev nem merte volna megkockáztatni az orosz területre való behatolást amerikai közreműködés és közvetlen támogatás nélkül.

2024. augusztus 16. 18:00
PUTYIN, Vlagyimir

Nyitókép: MTI/AP/Kreml pool/Gavriil Grigorov

Nyikolaj Patrusev, az Oroszországi Tengerészeti Tanács elnöke, Vlagyimir Putyin tanácsadója interjút adott az Izvesztyijának, melyben élesen bírálta a nyugati országokat az ukránok kurszki betörése kapcsán. Patrusev szerint a nyugat „fegyverekkel látta el és hírszerzési információkkal támogatta a bűnöző juntát”, miközben aktívan irányította annak tevékenységét is.

Patrusev külön kiemelte, hogy a kurszki régióban zajló műveletekben a NATO és a nyugati különleges szolgálatok is szerepet játszanak.

Véleménye szerint ezek a tevékenységek „a neonáci kijevi rezsim közelgő összeomlásának előérzete miatt fokozódnak”. Az amerikai vezetés azon állításait, miszerint nem vesznek részt az ukrán csapatok által elkövetett cselekményekben a kurszki régióban, Patrusev határozottan cáfolta. Úgy véli, 

az Egyesült Államok gyakran mást mond, mint amit valójában tesz, és hangsúlyozta, hogy Kijev nem merte volna megkockáztatni az orosz területre való behatolást amerikai közreműködés és közvetlen támogatás nélkül.

 

 

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2024. augusztus 16. 19:57
Imádott cuncuskáimnak:...az optimista oroszul tanul, a pesszimista kínaiul, a realista pedig megtanulja használni a Kalašnikovot!....ti annyira idióták vagytok, hogy sehová sem sorolandók!...új kategória: fasiszta mini pöcs cuncik!.... Oroszország előre!!!
lajajakab11
2024. augusztus 16. 19:49
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** mordor türannosza, a törpe mű-cár parancsa: ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** ↓↓↓ !!! Kizárólag a FÉLkegyelmű prolik válaszoljanak !!! ↓↓↓ ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
gilou-au-clavier
2024. augusztus 16. 19:30
Inkább Kurszknál legyen a front, mint Ungvárnál, pláne Debrecennél.
magyarok2026
2024. augusztus 16. 19:16
SLAVA UKRAINI!! Lettország újabb szállítmány drónt küldött Ukrajnának „Egy több mint 500 drónból álló tétel indul útnak Ukrajnába” - jelentette be Andris Spruds lett védelmi miniszter. t.me/RFUMagyar/382
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!