Meg vannak számlálva a napjai a rocklegenda szerint – lemondták a kétszázadik koncertjét

2024. augusztus 19. 19:14

Nemrég még Budapesten koncertezett.

2024. augusztus 19. 19:14

Nyitókép: Dylan Morrison / NurPhoto / NurPhoto via AFP

„Elkeserítően sajnálom, hogy kihagyom a kétszázadik koncertem megünneplését. A legtöbben tudnak torokgyulladással dolgozni, de én nyilvánvalóan nem” – írta Instagram-bejegyzésében Rod Stewart. Az első bejelentést követően másik kettő további koncertjét is lemondta – számolt be róla a Magyar Nemzet. 

A Bors Online felidézte, a zenész korábban arról beszélt: „Tudom, hogy a napjaim meg vannak számlálva, de nem félek. Mindannyian túl kell essünk ezen egyszer, tehát mindannyian ugyanabban a hajóban evezünk. Ezeket az utolsó éveket a lehető legjobban fogom kiélvezni. Pár év – talán még 15 lehet hátra. Könnyen meg tudom csinálni, haver, könnyedén.”

Stewart júniusban Budapesten is koncertezett, a legnagyobb slágerét Ukrajnának és Zelenszkijnek ajánlotta az MVM Dome-ban, ezt azonban a magyar közönség nagy része pfujolással és kifütyüléssel fogadta, ahogy pár nappal azt megelőzően a német közönség is. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondibarbi
2024. augusztus 22. 00:39
Amerikaiak és britek által pénzelt ukrán propagandista. Amúgy meg eleve annyira rekedt, hogy mit számít már egy torokgyuszi...?
Ez D-dúr és e-moll
2024. augusztus 20. 02:30
Stay with me, Faces 1972 www.youtube.com/watch?v=Xwyyrq8Jb_U&list=OLAK5uy_kVSDOYa8NQ6HMu9SNZmvPft3vbggLCerY
hernadvolgyi-2
2024. augusztus 19. 20:39
Az "I Am Sailing " jó kis "simulós" szám.
nemugatolmerkapol
2024. augusztus 19. 20:34
Hát... legalább nem buzi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!