Lebukott a román énekesnő: ő működtette a tengerpart egyik legnagyobb droghálózatát

2024. augusztus 25. 14:03

Dana Coteanut még kiskorúaknak is árult ecstasy-tablettákat.

2024. augusztus 25. 14:03
Román tengerpart

Nyitókép: DANIEL MIHAILESCU / AFP

A romániai hip-hop világában népszerű Dana Coteanut, művésznevén Dana Marijuanát csütörtökön állította meg ellenőrzésre a közúti rendőrség 2 Mai tengerparti üdülővárosban, miután a 44 éves nő furcsán vezette az autóját – írja a Főtér.

A lap bemutatta, hogy az ellenőrzés során kiderült, hogy a nő kábítószer, ecstasy és marihuána hatása alatt vezetett, sőt az autóban ülő másik személynél, egy férfinál pedig kannabiszt tartalmazó zacskókat találtak.

Mindkettejüket, az autóban utazó harmadik személlyel együtt előzetes letartóztatásba helyezték drogkereskedelem gyanújával, majd hatóságok pedig vizsgálatot indítottak az ügyben.

A kábítószerek nyomában kezdődő vizsgálat során házkutatásokat tartottak és több lakásban is ecstasy-t, amfetamint és ketamint találtak. A nyomozás során arra is fény derült, hogy

Dana Marijuana működtette a legnagyobb droghálózatot a főleg a fiatalok körében igen népszerű Vama Veche tengerparti üdülőtelepen, ahol kiskorúaknak is árult ecstasy-tablettákat.

A lap úgy tudja, hogy a nő a drogokat egy lakatlan területen álló, lakattal zárt tárolóban helyezte el, miután a vásárlók a konténer falára írt kódolt üzenettel jelezték vásárlási szándékukat.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2024. augusztus 26. 10:28
Nomen est omen? Amúgy ha elég hülye hozzá, hogy a saját cuccát is tolja, akkor pláne megérdemli.
wadcutter
2024. augusztus 26. 09:02
Nomen est omen.
mi-egy-nagy-vibralo-tojast-hasznalunk-2
2024. augusztus 25. 18:29
Nagy dolog. Rossz nyelvek szerint Sir Fasy Adam szepsegversenyei nem egyebek mint huspiaci castingok.
Krupp Skya
2024. augusztus 25. 18:06
szeekely Te nem az Terrorháza volt az ÁVH-s székhelyetek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!