Ijesztő videót posztolt Elon Musk arról, milyen lesz a jövő (VIDEÓ)

2024. augusztus 19. 08:17

A Tesla-vezér szerint egyre nehezebb lesz eldöntenünk, mi a valóság és az, ami csupán valóságos, de nem az.

2024. augusztus 19. 08:17
null

Nyitókép: ETIENNE LAURENT / AFP

Az X közösségi oldal és Tesla tulajdonosa, Elon Musk egy videót osztott meg a közösségi oldalán, amellyel ismételten arra akarta felhívni a figyelmet, hogy a rohamléptekben fejlődő mesterséges intelligencia komoly veszélyeket is rejthet magában. Többek között azt, hogy a technológia által előállított tartalmak egyre inkább valósághűbbek, ami alkalmassá teszi őket a felhasználók megtévesztésére.

Honnan fogjuk valaha is tudni, hogy mi a valóság?

– tette fel posztjában a kérdést az X tulajdonosa.

Az Elon Musk által megosztott videót itt tekintheti meg:

***

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hosigo
2024. augusztus 19. 13:13
"Ijesztő videót posztolt Elon Musk arról, milyen lesz a jövő " Az egyre inkább fejleszti az embert is. Hogy felismerje mi az igaz és mi nem. Ez stimulálja az emberi agy evolúcióját, ami mindig fejlettebb lesz a legfejlettebb mesterséges intelligenciánál is. Ami mindig csak egy élettelen algoritmus lesz. Csak oktatni és felkészíteni kell rá az embert. Ebben veheti hasznát a pénzének. Vannak, akik az összeharácsolt milliárdjaikat arra fordítják, hogy tönkretegyék vele az emberiséget és kiirtsanak vele minden emberit. Ők az Ördög szolgái, akik ezért kaptak tőle gazdagságot. És vannak akik azt arra fordíthatják, hogy ezt ellensúlyozzák. Ők az Isten sáfárai, akiknek azért van pénzük, mert az Isten áldását élvezik, hogy elvégezzék vele azt a munkát, ami a dolguk. A tömegek soha nem fogják tudni, mi a valóság. Azt mindig csak a kisszámú megvilágosodottak tudják, akik az emberi létet arra használták, hogy azt elérjék. Hogy minél többen legyenek, az a feladat.
Bácskai Bicska
2024. augusztus 19. 10:29 Szerkesztve
Bódító szerek az agynak, szkennelt "hús" a hasnak, mesterséges káprázat a szemnek, síkosító és gumi kütyük az élvezeteknek, az állati ösztönök végett ott a gyilkolászós video-játék, női apa és férfi anyuka pótolja a családot. Zene gyanánt elektromos zajkeltés, az Isten helyett köpedelem sztárokat szokás "imádni". Nincsenek egyedül, hisz már egy vegán menü, vagy egy nyakörves kedvenc is "imádni" való. Még jó ha az utóbbi nem "zabálni"... A lelki dolgokra gyógyír a Müller Péterek szava a rikító magazinokban, a testi dolgok jó esetben konditeremben letudhatók, közben ezer életerős magyar férfiból esetleg egy még tud rendesen kaszálni, ahogy ezer magyar nőből esetleg egy tud kenyeret sütni. Retusált a címlapos primadonna, műizmot pakol magára a fiatalság: már a fiúknak is szemöldökcsipeszük van, nem svájci bicskájuk. Manapság húsz könyvet elolvasva diplomát lehet szerezni, és Bartók, Kodály országában nejlon mulatós producerek kapnak állami kitüntetést. Mert értékelték a szexi punciját.
HoldChore
2024. augusztus 19. 10:16
Én továbbra sem fogom elhinni, hogy sárkányok lézetnek.
Kybon
2024. augusztus 19. 10:12
Hamarabb lesz vége a fogyasztói társadalomnak, minthogy ez nagyon teret nyerne. Talán hozzáteszem, hogy: sajnos...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!