Egy igazi Hamász-nagyágyút sikerült likvidálniuk az izraelieknek

2024. augusztus 30. 18:29

A sikeres csapásra Ciszjordániában került sor, ahol szintén erősödött a terrorszervezet jelenléte.

2024. augusztus 30. 18:29
null

Nyitókép: Ronaldo Schemidt/AFP/Getty Images

Az izraeli hadsereg közölte, hogy megölt három Hamász-tagot, köztük egy parancsnokot, miközben a megszállt Ciszjordániában harmadik napja tart az offenzíva – adta hírül a CNN

Az Izraeli Védelmi Erők (IDF) pénteken közölte, hogy egy tűzpárbajban megölte Wissam Khazemet, akit a Hamász vezetőjeként jellemzett Dzsenin városában, miután azonosították egy járműben.

A hadsereg közölte, hogy a járműben fegyvereket és pénzt találtak. Az izraeli hadsereg szerint két másik személyt is megöltek, amikor megpróbáltak elmenekülni a járműből, és Maysara Masharqa és Arafat Amer néven nevezték meg őket. Az IDF szerint mindkét férfi a Hamászhoz tartozott, akik „Khazem parancsnoksága alatt működtek, és részt vettek az izraeli közösségek elleni lövöldözős támadásokban”. Az Al-Kasszam Brigádok, a Hamász fegyveres szárnya közleményben ismerte el a három férfi halálát, és megerősítette, hogy Khazem volt az egyik vezetőjük Dzseninben. Az Al-Aksza Mártírjainak Brigádjai, a palesztin fegyveres csoportok hálózata azt mondta, hogy Masharqa volt a „legjelentősebb terepparancsnoka” Dzseninben.

A palesztin egészségügyi minisztérium és palesztin csoportok szerint péntekig 19 palesztint öltek meg a kiterjedt ciszjordániai izraeli katonai művelet során, amely Dzsenín, Tubász és Tulkarem városokat is magában foglalja.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vandor-58
2024. augusztus 31. 03:54
Na bumm neki néhány terroristával síkerűlt végezniűk miközben világ viszonylatban több millió fanatikus elmebeteg rohangál szabadon akik képesek globális szinten bosszút állni hőn szeretett mártírjaikért.
Krupp Skya
2024. augusztus 30. 21:29
A háromezerötszázéves vázában volt?
atti64
2024. augusztus 30. 19:41
TERORISTA PATKÁNYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gyzoltan-2
2024. augusztus 30. 18:58
"A sikeres csapásra Ciszjordániában került sor, ahol szintén erősödött a terrorszervezet jelenléte." Teljesen mindegy, hogy a világ mely pontján történik a "sikeres csapás"! A zsidó beépülés mindenütt tökéletes, mely biztosítja a hatékony végrehajtást! Szerencsére ez nálunk nem jellemző! -egyértelműen ők az urak, életünk, életvitelünk a kezükben... Túlzás lenne..? -mi lenne, lehetne, az eltúlzott álláspont..?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!