Borús jövőkép a világhírű politológustól: csak idő kérdése az Európán keresztülvágtató erőszakhullám

2024. augusztus 07. 09:00

Persze, tudjuk, a multikulturalizmus remekül működne, ha nem létezne Elon Musk – fogalmaz ironikusan Ralph Schoellhammer.

2024. augusztus 07. 09:00
null

Nyitókép: X

Ahogy megírtuk, összeveszett Musk és a brit kormány a zavargások miatt. 

A brit kormány a célkeresztjére tűzte a közösségi platformokat, az azokon szerintük akadály nélkül terjedő „uszítás” miatt,

 mintha legalábbis Elon Musk volna az oka az átgondolatlan multikulturális társadalmak jelenkori összeomlásának.

Most egy bécsi egyetemen tanító politológus, Ralph Schoellhammer szólalt meg az ügyben ironikus-kendőzetlen formában az X-en (hol máshol):

„Igen, a multikulturalizmus remekül működne, ha nem lenne Elon Musk és X. Mindeközben az igazság az, hogy 

mindenki, aki egy percet is eltöltött Párizsban, Malmőben, Londonban, Berlinben és így tovább, tudta, hogy az erőszak csak idő kérdése.”

 A politológus kimondta:

„Az elit osztály szándékos vaksága és téveszméi nem ismernek határokat.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gus Fring
2024. augusztus 07. 12:40
Idő kérdése??? 2015 óta tart az erőszak amit a migrik csinálnak. Most jön a válasz. Ébredj Európa!
istvanpeter
2024. augusztus 07. 12:38
Az emberiségre nézve a legnagyobb veszélyt a háttérhatalmi maffia jelenti, amely a természetes nemzeti közösségeket és a családokat is tejesen meg akarja semmisíteni, s egy általa uralt digitális világrabszolga birodalmat szeretne kiépíteni, ahol minden egyes ember állandó ellenőrzés és manipuláció alatt áll. A másik óriási veszély az iszlám, amely egyszerűen a hitetlenek teljes kiirtását tervezi. Ráadásul az iszlám lassan számbelileg is fölénybe kerül és el fogja árasztani a bolygót. Némileg rejtélyes viszont, hogy a háttérhatalmi maffia és az iszlám bizonyos mértékig összejátszik egymással.
greg
2024. augusztus 07. 12:32
Nem kell a nyugatért izgulni kishazánkban is van minimum 2 millió cigó akik bármikor használhatók a Magyarok ellen. Nem beszélve a több százezer vendégmunkásról. Pesten 50 méterenként találkozol niggerekkel.
kafabatka
2024. augusztus 07. 12:23
Kádár Jánosék vigyorogva szemlélhetik akárhonnan is a történéseket. Már látják az újra felhúzott "vasfüggönyt". Csak az már magasabb és árammal teli lesz. Meg aknamezővel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!