Birodalmi induló bömbölt a Temzén áthaladó német hadihajóról (VIDEÓ)

2024. augusztus 22. 20:13

A német haditengerészet szóvivője az eset kapcsán elmondta, a zeneválasztásnak nincs mélyebb üzenete.

2024. augusztus 22. 20:13

Nyitókép forrása: YouTube

John Williams ikonikus zenéje, a Csillagok Háborújának Birodalmi indulója csendült fel London utcáin a Temze közelében szerdán, amikor egy német haditengerészeti hajó leúszott a folyón – írta a dailybeast

A Braunschweig F260-as korvett, amely a Királyi Haditengerészettel közös hadgyakorlatra érkezett a városba, Darth Vader himnuszát kezdte el bömböltetni, miközben Londonon keresztül haladt. A német haditengerészet szóvivője a Telegraphnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy „a parancsnok szabadon választhatja meg a zenét”, hozzátéve, hogy 

a zeneválasztásnak nincs mélyebb üzenete”.

A német nagykövetség szóvivője hozzátette: „a Braunschweig korvett parancsnoka nagy Star Wars-rajongó és John Williams legendás zenéinek csodálója”, aki „mindig más Williams-dallamot választ, amikor hajója külföldi kikötőbe látogat”

***

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nasi12
2024. szeptember 03. 12:43
Robot kar válogat random a CD toronyból. Mint a Paláverben a magyaros beszólások után az amerikai fülsiketitö nehézvas zenék közül. Bolgárurat azért ismerte meg a hallgatóság, mert rögtön a távirányitóhoz kap akinek van. Akinek meg nincs összetöri a rádiót. Zene hallgatásra számtalan más müsor, adó, platform stb. van. Ezen müsorban az senkit sem érdekel.
Ad majorem Dei gloriam
2024. augusztus 24. 08:22
Azt hittem már, hogy német birodalmi induló. Mondjuk a Wir fahren gegen Engeland.
Ergit
2024. augusztus 23. 11:37
Ilyen esetben, mindennek üzenet értéke van!
syphax
2024. augusztus 23. 10:22
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉRIKAHHHHHHH! ÉÉÉÉRIKAHHH! JAÓÓÓÓÓÓÓMIII?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!