Az oroszok első célpontja az ukrán vezetés, a második az ukrán hadsereg, a harmadik a nép

2024. augusztus 27. 05:52

Nem kizárt a harmadik fokozat kezdete.

2024. augusztus 27. 05:52
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

Nyitókép: Artur Widak / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

„Az augusztus 23-i balatonfüredi előadáson valaki azt kérdezte, hogy milyen eszkalációs opciók állnak Oroszország rendelkezésére az atomfegyver bevetésén kívül. A clausewitzi triádra hivatkozva azt a választ adtam amit a háború elején.

Az oroszok első célpontja az ukrán vezetés lesz. A második az ukrán hadsereg. A harmadik a nép, a civil szektor. Ez a fokozat utóbbi két fázisban fog megvalósulni. Az első a civil infrastruktúra támadása, a második terrorbombázás a lakosság ellen. Nem kizárt, hogy amit ma látunk az a fent említett harmadik fokozat kezdete.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
helemba
2024. augusztus 28. 13:35
Végre rájöttél, hogy az oroszok népirtást hajtanak végre, úgy, ahogy tették Aszad védelmében Szíriában is.
Martell 2
2024. augusztus 27. 22:47 Szerkesztve
Biztos hogy nem lesznek olyan bombázások mint a második világháborúban, az oroszok legfeljebb komolyabban veszik a háborút és kilövik a maradék energetikai hálózatot és elkezdik pusztítani a vasutat ahol bejönnek a nyugati fegyverek.
haxima
2024. augusztus 27. 22:03
alexandrosz-2 2024. augusztus 27. 14:44 • Szerkesztve Te már csak tudod moszados terrorista szarjankó!" Azt befogadtál ma már egy arabot? Meg úgy az okos fajtád elgondolkodott azon valaha, hogy melyikkel jár jobban: A csúnya zsidó kitalálja az apróbetűt és átbasz 3% kamattal, vagy ha a békés arab elvágja a torkodat?
alexandrosz-2
2024. augusztus 27. 14:44 Szerkesztve
Te már csak tudod moszados terrorista szarjankó! Népirtásban verhetetlenek vagytok az apartheid zsidó terrorállamotokkal, az tuti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!