Az orosz pilóta szerint ezért nem csodafegyver az F 16–os

2024. augusztus 06. 10:45

Az új ukrán F-16–os vadászbombázók vélt gyengeségeiről tett közzé beszámolót az orosz „Fighterbomber” Telegram-csatorna üzemeltetője.

2024. augusztus 06. 10:45

Nyitókép: MARCUS BRANDT / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Az új ukrán F-16-os vadászbombázók vélt gyengeségeiről tett közzé beszámolót az orosz „Fighterbomber” Telegram-csatorna üzemeltetője az orosz TASzSz híroldalon. 

Ezt is ajánljuk a témában

A volt orosz pilóta szerint, a legnagyobb probléma az, hogy mindössze egyetlen hajtóművel rendelkezik az F–16–os, így, ha az meghibásodik, a gép röpképtelenné válik

írja a Portfolio.

Szintén problémát okoz szerinte az, hogy a repülőgép üzemeltetéséhez szükséges instrukciók kizárólag angol nyelven érhetők el. Emellett szerinte az ukrán légierőnek nincs elég szakképzett pilótája, aki képes lenne repülni a vadászbombázót.

Végül az orosz pilóta szerint fontos tény, hogy az ukrán légierő soha nem használta még élesben az F-16-osokat, így nincs éles háborúban szerzett tapasztalata az ukrán vadászbombázó-pilótáknak.

 

 

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. augusztus 17. 11:22
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** mordor türannosza, a zseb-cár parancsa: ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** ↓↓↓ !!! Kizárólag a FÉLkegyelmű prolik válaszoljanak !!! ↓↓↓ ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
véna
2024. augusztus 06. 21:26
Szia Uram! F-16 katapult használati utasítás érdekel?
Dunhill67
2024. augusztus 06. 17:12
agyaggalamb lövészet...kell a szórakozás is néha....szerhij felszáll az f-16-tal,szergej meg picsán lövi és konyec
BCMVML
2024. augusztus 06. 16:02
A lényeg az, hogy a dánok, meg a többiek, akik a baromira nagy szolidaritásból az ukránoknak nyújtott "nagylelkű" segítség révén megszabadulnak a korszerűtlen ócskavasaiktól, az EU háborús költségvetéséből kompemzációr kapnak, melyből az ócskavasak helyettesítésére megveszik a modern F-akárhányas gépeket. Így az EU adófizetői pénzén jó üzletet csinál az amerikai hadiipar. Pénz meg van rá pl. az amit nem kapott meg Magyarország a nagy jogállamisági felhajtás kapcsán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!