Terrortámadás Németországban: Boris Palmer aggódik a keleti választások miatt

2024. augusztus 24. 16:57

„Már most el lehet képzelni, hogy mindez mit jelent a keleti választások szempontjából” – írta bejegyzésében a német poltikus.

2024. augusztus 24. 16:57
After Solingen Stabbing Attack In Solingen

Nyitókép: Ying Tang / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Ahogy arról beszámoltunk, legalább három ember meghalt és többen megsebesültek pénteken késő este a németországi Solingenben, amikor egy férfi a városi ünnepségen válogatás nélkül járókelőket szúrt le egy késsel. Az esetre Olaf Scholz német kancellár úgy reagált, hogy „az elkövetőt gyorsan el kell kapni és a törvény teljes szigorával le kell rá sújtani”.

A terrortámadással kapcsolatban Boris Palmer is megosztott egy pár gondolatot Facebook-oldalán.

 A Zöld Párt korábbi politikusa a következőket írta a posztban: „Nem az elkövető. De majdnem. A »gyűlölet és az agitáció« ellen az segít, ha nem bagatellizáljuk el ezeket az állapotokat, hanem komolyan fellépünk ellenük. »Nem tudunk mindenkin segíteni«, de magunkon igen. Már most el lehet képzelni, hogy mindez mit jelent a keleti választások szempontjából” – írta bejegyzésében a német poltikus. 

 

 

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nnjohn
2024. augusztus 26. 05:52
Aggódhatsz is te oligarcha-csicska. Talán a választóid akaratát kéne képviselned, nem pedig a globalista uraid kívánságait !!!!!
Martell 2
2024. augusztus 25. 22:36
Ezt a férget nem a terrortámadás zavarja, hanem hogy keleten tarol majd az AfD.
ubulka57-2
2024. augusztus 25. 20:44
A szülei még szovjet-rajongók lehettek a nevéből ítélve. Ez persze az NSZK-ban könnyű volt.
nempolitizalok-0
2024. augusztus 25. 13:29 Szerkesztve
Logikus. A tűz terjedésének megakadályozására legjobb a benzin. Ez a libsi úgy csinál, mintha az eseményekért az AfD lenne a felelős, a megoldás pedig ők, a zöldek, libsik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!