A háború eddigi legsúlyosabb támadása érte Moszkvát

2024. augusztus 21. 06:47

10 drónt kellett hatástalanítania az orosz légvédelemnek.

2024. augusztus 21. 06:47
null

Nyitókép: Natalia Kolesnikova / AFP

Keddről szerdára virradóra Moszkva az orosz-ukrán háború eddigi legkomolyabb támadását szenvedte el. 

Moszkva többrétegű légvédelme sikeresen semlegesítette az ellenséges támadást. A védelmi minisztérium összesen 10 drónt lőtt le az éjjel

– olvasható Szergej Szobjanin polgármester Telegram-csatornáján.

Hozzátette: ez eddig a háború egyik legsúlyosabb támadási kísérlete Moszkva ellen. 

Az X közösségi platformon több felvétel is kering a támadásról, az esetleges okozott károkról egyelőre nem érkeztek információk.

 

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondibarbi
2024. augusztus 21. 18:27
Az "amerikai" "befektetőket" egyáltalán nem érdekli, ha Kijev egyszer csak eltűnik a térképről... Meg persze zelenszkijt se túlságosan, hiszen ő is "világpolgár" ugye...
barkov08
2024. augusztus 21. 11:57
Na helló, oroszok. Ideje lenne észrevenni, hogy amit ti "különleges műveletnek" hívtok, az valójában egy véres háború. Jó reggelt kívánok!
Arkoon
2024. augusztus 21. 09:21
Zselét és bandáját kellene már "lecserélni" mert a maradék ukránt is átküldi a másvilágra. Mondjuk akkor teljesül az Usa mondata. Az utólsó Ukránig harcolunk!
KötőDániell
2024. augusztus 21. 09:20
Hű. És higy közben már recseg a front, nincs energia, betiltják az ukrán ortodox egyházat ( parlamenti szavazással!) ukrán oarlamenti képviselőket fenyegetnek mert nemtetszésüket fejezik ki, az eddig eléggé lijális ukrán elemzők és megmondóemberek köoködik zsekét, arról semmi hír. Ukrajna a minta demokrácia! Köpnöm kell!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!