Wilders is reagált az olimpiai nyitóünnepségre: Ezek szerint a kereszténységen szabad gúnyolódni

2024. július 27. 21:25

A holland politikus rámutatott az európai kettős mércére: Jézust lehet gúnyolni, de Mohamedet nem.

2024. július 27. 21:25
Geert Wilders/Koen van Weel / ANP MAG / ANP via AFP

Nyitókép: Geert Wilders/Koen van Weel / ANP MAG / ANP via AFP

Hatalmas felháborodást okozott a párizsi olimpiai nyitóünnepségén bemutatott élőkép, melynek során Leonardo Da Vinci Az utolsó vacsora című festményét transzvesztita előadók jelenítették meg. Geert Wilders holland politikus az X-en reagált az előadásra. 

Tehát a kereszténységet gúnyolni oké, de ha én Mohamedet ábrázoló karikatúrát publikálok, akkor a baloldal azonnal blaszfémiát kiált, a radikális imámok pedig fatvát hirdetnek ellenem. Ez a legrosszabb fajta kettős mérce” 

– írta Wilders. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­­­é­k­e­­­l­­d­ ­a­ ­s­z­­e­­­x­­i­­­ ­­p­u­­n­­­c­­­i­­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­𝟏­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Reszelő Aladár
2024. július 28. 19:19
Még annyival fejeljük meg, hogy ennek az Utolsó vacsora kompozíciónak amúgy semmi helye nem lett volna. Hacsak nem az, hogy: Keresztény világ, ez az utolsó vacsorátok!
google-2
2024. július 28. 13:14
Mit mond Manfred Weber, vagy Pfizer Ursula? És mit a szerelemgyerekük, Pietro Magyar? Nekik mi a véleményük a botrányos megnyitótól? Néppárt, ugye?
europész
2024. július 28. 08:15
Igen Wilders fejeb talalta szoget. Mit szolna a vilag ha a keresztenyseget ugyan olyan eroszakosan terjesztenenk mint a muszlimok a sajat hituket.A keresztenyseg fejlodokepes volt.Valamikor a kozepkor tajan eroszakos hitteritok jartak a vilagot delamerikatol afrikaig de belattak,hogy rosszat tesznek es szelidde valtak annyira,hogy mara kisse birka modra viselkednek Ha megdobnak kovel dobj vissza kenyerrel.Keresztenykent nem akarjuk elhinni mar,hogy a vilagon lehetnek olyan aljassagok melyek letunkben fenyegetnek es orok ellensegkent tekintenek minden megkeresztelt ujszulottre.Jo lesz ha jobban odafigyelunk mi is tortenik valojaban a vilagban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!