Vallott Trump egykori orvosa: ennyin múlt a volt elnök élete

2024. július 21. 15:31

Ronny Jackson részletes jelentést közölt Donald Trump állapotáról.

2024. július 21. 15:31

Nyitókép: Brendan SMIALOWSKI / AFP

Donald Trump egykori fehér házi orvosa, Ronny Jackson szombaton azt mondta, hogy a volt elnök a várakozásoknak megfelelően gyógyul a fülén a múlt héten elszenvedett lőtt sebből, de időnkénti vérzést észlelt. Megjegyezte továbbá, hogy szerinte Trumpnak szüksége lehet majd hallásvizsgálatra – írta meg a Reuters. A golyó, amelyet egy merénylőjelölt lőtt ki egy július 13-i pennsylvaniai Trump-gyűlésen, „kevesebb mint negyed hüvelyknyire [6 milliméter – a szerk.] volt attól, hogy a fejébe hatoljon”, mielőtt eltalálta Trump jobb fülének tetejét – mondta Jackson, texasi republikánus képviselő, aki Trump és Barack Obama elnökök orvosaként szolgált. 

Jackson közösségi médiában közzétett levelében azt írta, hogy „a golyó 2 centiméter széles sebet ejtett, amely a fül porcos felszínéig terjedt”.

„Kezdetben erős vérzés jelentkezett, majd az egész felső fül jelentős duzzanata következett be. A duzzanat azóta megszűnt, a seb kezd granulálódni és megfelelően gyógyulni

 – írta. Jackson elmondta, hogy a lövöldözés óta naponta értékelte és kezelte Trump sebét. Azt mondta, nem volt szükség varratokra, de megjegyezte, hogy a fül „érzékeny jellege miatt még mindig van időszakos vérzés, ami miatt kötszerre van szükség”. „Szükség szerint további értékelésekre, köztük egy átfogó hallásvizsgálatra is sor kerül” – tette hozzá Jackson.

Trump csütörtökön a Milwaukee-ban tartott republikánus nemzeti kongresszuson elragadtatott közönség előtt mesélt a merényletkísérletről, mondván, hogy csak „a mindenható Isten kegyelméből” lehet ott jelen. 

„Hangos suhogást hallottam, és éreztem, hogy valami nagyon-nagyon erősen megütötte a jobb fülemet” 

– mondta, miközben vastag kötés borította még mindig a fülét. „Azt mondtam magamban: Hű, mi volt ez? Ez csak egy golyó lehetett” – mesélte el Trump.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Így áll Trump támogatottsága a merénylet után

A Polymarket adatai alapján Trump támogatottsága 70 százalékra emelkedett a merénylet előtti 60-ról. Ez a 10 százalékos növekedés azt sugallja, hogy jelenleg minden csatatér államban győzelmet aratna, és 312 elektort szerezne.

 

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­­r­­t­é­­k­e­l­d­ ­­­a­ ­­s­­­z­­­e­x­­i­ ­p­­u­n­­c­­i­­­m­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
altercat1
2024. július 22. 05:32
(A hiányos nyelvismeretük miatt háborgóknak.) Vallott... Apuból anno úgy kellett kiverni, hogy VALL-jon szerelmet anyunak?
papamaci57
2024. július 21. 19:39
É­­­r­­­t­­é­­k­­­e­­l­d­ ­a­­ ­s­­z­­e­x­­­i­­­ ­­­p­­u­­n­­c­­­i­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍 " Értékelem: punnyadt volt és büdös. Nem érte meg azt az egy tál bablevest amit adtam érte.
Akitlosz
2024. július 21. 19:03
Végre egy informatív cikk, tényekkel, adatokkal! 6 mm.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!