Nyíltan beszélt a miniszterelnök: Trump ezen ötletét vezetné be itthon

2024. július 19. 12:43

Volt néhány olyan pontja Trump programjának, amit „örömest” hozna át Magyarországra Orbán Viktor.

2024. július 19. 12:43

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

 

Orbán Viktor miniszterelnök figyelemre méltónak tartja Donald Trump amerikai republikánus elnökjelölt javaslatát a borravaló adómentességéről, és Magyarországon sem látja annak szükségét, hogy a borravalót adóztassák.

A kormányfő pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában azt mondta: az ellene elkövetett merénylet előtt két nappal tárgyalt Donald Trumppal többek között gazdasági kérdésekről is, és volt néhány olyan pontja a programjának, amit „örömest” hozna át Magyarországra már a következő évben.

Itt, Magyarországon sem látom annak szükségét, hogy a borravalót adóztatni kellene”

– mondta a miniszterelnök. Hozzátette: folyamatosan kapnak gondolatokat Donald Trump gazdasági programjából, ilyen a „ne legyen adó a borravalón című javaslat” is, de ezen kívül más is lesz még, és erről elég alaposan beszéltek is Trumppal.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­­é­­k­­e­­­l­d­­ ­­­a­­ ­­­s­­z­­­e­­­x­i­­ ­p­u­­­n­c­­­i­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Kaszas39
2024. július 19. 16:14
Ez a Fidesz kormány minden idők legrosszabb Fidesz kormánya, eddig egy normális dolog nem történt. Az egészségügy romokban van, a vasút katasztrofális állapotban van szintén, de az a lényeg hogy a kastélyokat átpasszoljuk a haveroknak, plusz értelmetlenül tolják a pénzt továbbra is a futballba. Borravaló, ez egy komoly téma, a mai napon 35 percet késett az Ic-n amivel felutaztam Budapestre és még mindig nincs kész a fedett váróterem a Nyugati pályaudvaron. Ha jól emlékszem három éve adták át mint teljes körűen felújított pályaudvar. Így nem lesz megint 2/3, szálljunk már le ezzel a hülyeséggel hogy Főni. A magyar történelemben ilyen korrupciós dolog nem volt hogy egy miniszterelnök családja milliárdos legyen a miniszterelnök kormányzása idején. A magyar történelemben vannak korrupciós esetek akár az első világháború előtti időt nézzük vagy a két világháború közti időszakot. Lassan a Tisza párt a Fidesz szavazók közül is szerezni fog szavazókat!
Ízisz
2024. július 19. 15:00
Z. Tetszenek főni arany angyal szárnyai...💯🤗❗
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. július 19. 14:24
Azért ő is szolgálhat tippekkel Trump-nak: A maffia védelmi pénzek hivatalos államivá tételével. Még a nevén sem kell változtatni. Maradhat nyugodtan Védelmi hozzájárulás. Aki nem adja oda a cége/profitja egy részét vagy egészét a kiscsaládnak, annál megjelenik a NAV, a Szuverenitásvédelmi ÁVH, fantajancsi, stb, és ellehetetlenítik. Lásd SPAR, Ryanair, Coca-Cola, stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!