Újra munkába állt Fico

2024. július 09. 12:56

A szlovák kormányfő már a múlt héten is megjelent a nyilvánosság előtt.

2024. július 09. 12:56

Nyitókép: ROBERT NEMETI / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

Robert Fico szlovák miniszterelnök kedden először jelent meg a kormány ülésén – botra támaszkodva – az ellene elkövetett májusi merénylet óta – számolt be a ma7.sk.

A lap hozzátette, hogy a kormány a helyreállítási terv feladatainak végrehajtásával és az uniós alapok felhasználásával foglalkozott.

Felidézték, hogy Fico a múlt héten már megjelent a nyilvánosság előtt. Részt vett a két hittérítő, Cirill és Metód bejövetelének az ünnepségén. Majd később egy búzatáblánál is megjelent, ahol megszemlélte az aratási munkálatokat. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:35
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­­é­k­­e­­­l­­­d­­ ­­a­­ ­­­s­­z­e­­x­­i­­­ ­­­p­­­u­­­n­­c­i­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
2024. július 12. 08:38 Szerkesztve
R. Fico már túlélt egy privát háborút és megtapasztalhatta milyen felemelő dolog a túlélés. (minden NATO baromnak is át kellene élnie hason lókat, így megjönne az eszük, amikor már az ivóvíztől is járdát locsoló autókat játszanának)
P_F_Juli
2024. július 09. 15:29 Szerkesztve
Aki hozzá hasonlóan visszatér a "halálból", más emberré válik. Biztosan volt ideje átgondolni az életét, minden szempontból. Ha felépül, biztosan többé nem fogja semmi visszatartani, hogy az elképzeléseit megvalósítsa, de mindig meg fog jelenni a lelki szemei előtt az, ami történt vele. Azt hiszem, az eltökéltsége csak erősebb lesz, de ezzel együtt óvatosabb is. Viszont semmi nem fogja megállítani.
letsgobrandon-2
2024. július 09. 15:14
kemény a csávó
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!