Trumpra lőtt, a demokratákat találta el

2024. július 17. 07:22

A Donald Trump elleni merénylet golyója telibe találta a demokrata kampány csodafegyverét, a polarizációt.

2024. július 17. 07:22
TRUMP, Donald
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér Blog

Nyitókép: MTI/AP/Gene J. Puskar

 

„A Donald Trump elleni merénylet golyója telibe találta a demokrata kampány csodafegyverét, a polarizációt. A demokraták már nem riogathatnak gátlástalanul Trump hatalomra jutásának veszélyével, így Trump mostantól nemcsak a megosztott amerikai nemzet egyesítőjeként, azaz valódi elnökként kampányolhat, hanem azokkal a témákkal, amikről a demokraták a most szó szerint balul elsült polarizációval el akarták terelni a figyelmet.

Van valami a keleti part levegőjében, ami leginkább a fiatal, fehér és republikánus szavazóként regisztrált férfiakat meghökkentő lépésekre készteti. Tavaly áprilisban az akkor 21 éves Jack Teixeira, Massachusetts állam Légi Nemzeti Gárdájának 102. hírkiértékelési osztályánál szolgáló tagja szivárogtatott ki titkos katonai dokumentumokat, amivel fenekestül forgatta fel az ukrajnai háború mainstream általi tálalását. Onnantól már csak a legelvakultabb háborúpárti agitátorok mantrázták, hogy az ukrán ellentámadás sikeres lesz, miközben a kiszivárogtatott dokumentumokból pont az derült ki, hogy a Nyugat az ukránok kéréséhez képest messze kevesebb fegyvert szállított, de pontosabb képet kaphattunk a két háborúzó fél harctéri veszteségéről is.

Most egy 20 éves fehér, szintén republikánus szavazóként regisztrált fiatal férfi, a pennsylvaniai Thomas Crooks ragadtatta el magát és szegett törvényt, amikor Trump elnökre lőtt. A golyót a republikánus párt elnökjelöltjének szánta, de a gondviselés megmentette Trumpot, akinek a golyó csak a fülét súrolta. Ez a lövés nemcsak a merénylet utáni képek erejénél fogva változtatja meg az amerikai elnökválasztási kampányt, hanem azáltal is, hogy eltalálta az amerikai demokraták és az európai mainstream választási csodafegyverét, a polarizációt.

Azt már régóta tudjuk, hogy a gyűjtőnéven baloldalnak nevezett globalista mainstream az USA-ban a Demokrata Párt, Európában pedig a globalista szivárványkoalíciós és háborúpárti kormányok formájában jelenik meg. Azt is megtanultuk, hogy amivel politikai riválisaikat támadják, az pont rájuk igaz. Így van ez a polarizációval, a társadalom megosztásával is: Amivel a patrióta erőket vádolják, azt ők maguk csinálják!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
obi-wankenobi
2024. július 18. 17:30
Tramp Meggyilkolására már régóta felhívtam a figyelmet. Most ezért folyamodtak erre az eszköztárukban nem ismeretlen módszerhez a pénzes megbízók, mert túl nagy a tét. A háttérben a fegyveriparuk gőzerővel pörög. Azon túl pedig a világ leigázása a cél és úgy tűnik, számukra elérkezett az idő a világkormány létrehozásának következő lépéséhez. Tram az útjukban áll és nincs idő az embereket győzködni. Egyszerűbb lelövetni. Sajnos nem fognak megállni. Újból próbálkozni fognak. Íme a szakirodalom. Videa/ Kennedy a titkos tarsasagokrol Videa/ Részlet az And Game című dokumentum filmből 1 Videa/ And Game feliratos
states-2
2024. július 17. 09:53
Komcsik fülön lőtték magukat.
Deplorable
2024. július 17. 09:45
Gyűlnek a liberobolsi agyhalottak ide rendesen.
recipdoki
2024. július 17. 09:28
Kiszelly Zoltán hahaa a mai kretén keltetű mandi faserdő ügyeletes maszturbátora Trump demokrata höhööö . JD Vance egyszer Trumpot Hitlerhez hasonlította. Nyolc évvel ezelőtt, a 2016-os elnökválasztás előtt JD Vance keserű kritikusa volt Donald Trumpnak. A republikánus elnökjelöltet " idiótának " nevezte, és " elítélendőnek " nevezte . Magán Adolf Hitlerhez hasonlította. Aztán beleszeretett Trumpba. Az erős ember „ereje” nem csak a buta szőkéken hat Miért nem tudják megérteni, hogy Európa a világ kulcsa? Ők készek elbukni Európát, putler pedig mindent megtesz, hogy megszerezze. Ha putler megszerzi Európát, az USA-nak vége. Hogyan lehetnek ennyire hülyék? Ha O1G Amerikában születik, már ő lenne D. Trump. Hamarosan újabb kék plakátok fogják harsogni "bánccsák" szegény Trumpot " höhööö
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!