Trump sokkolt: olyat mondott Zelenszkijnek, amit nagyon nem akart hallani az ukrán elnök (VIDEÓ)

2024. július 26. 07:51

A korábbi amerikai elnök szerint: vége!

2024. július 26. 07:51
Donald Trump And J.D. Vance Hold First Joint Campaign Rally After The RNC

Fotó: Anna Moneymaker/Getty Images

„Kifejezetten jó telefonbeszélgetést folytattunk Zelenszkijjel” – írta közösségi oldalán Donald Trump, miután egyeztetett az ukrán vezetővel. Zelenszkij gratulált a korábbi amerikai elnöknek a sikeres republikánus nemzeti kongresszushoz és ahhoz, hogy Trump lett a republikánusok jelöltje az Egyesült Államok elnöki tisztségére.

Ezt is ajánljuk a témában

Nagyra értékelem, hogy Zelenszkij felém fordult, mert én, mint az Önök következő elnöke, békét fogok hozni a világnak, és véget vetek a háborúnak,

amely oly sok emberéletet követelt és számtalan ártatlan családot pusztított el. Mindkét fél képes lesz összefogni és olyan megállapodást kötni, amely véget vet az erőszaknak és megnyitja az utat a jólét felé” – zárta bejegyzését a korábbi amerikai elnök.

A magyarbarát alelnökjelöltje, J. D. Vance oldalán Trump így mesélt a beszélgetés részleteiről:

Megmondtam Zelenszkijnek, hogy vége! Oroszország egy háborús gépezet, amely legyőzte Hitlert és Napóleont. Ezt teszik, háborúkat nyernek. Vége!”

– fogalmazott Trump.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­É­r­t­­­é­k­­e­­l­­d­­ ­­­a­­ ­­­s­­z­­­e­­x­­­i­­ ­­p­­­u­­n­c­­­i­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Osztap_Bender
2024. július 27. 08:50
Az itt a nagyon visszataszító, álszent dolog, hogy a "világ vezetői" szóba állnak egy mandátumnélküli, senkiházi, puccsista bohóccal. Ahelyett, hogy eltakarítanák az útból, utat engedve a normalitásnak. A disznó helye a kijevi Lavra kolostor előtt, a jó magas bitón van, elrettentő példát mutatva a háborús uszítóknak. Ha rajtam múlna, az ukránoknál kizárólag olyan rötyipapírt lehetne forgalomba hozni, ami a haramia képe megtalálható!
nurszultan
2024. július 27. 08:25
TRUMP, go, go... én röhögnék a legjobban, ha ezt a büdös, gőgös és gyilkos indulatú hohol csürhét meg szivatnád! Ezt érdemlik, meg egy új "Nürnberget"! Na, és kötelet.
Zolotarjov
2024. július 27. 08:08
Na ugye..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!