Sajtóértesülés: már a hétvégén visszaléphet Joe Biden

2024. július 18. 21:47

Egyre nagyobb a nyomás az elnökön.

2024. július 18. 21:47
NATO Summit In Washington DC Final Day

Nyitókép: Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Joe Biden amerikai elnök napokon belül felfüggesztheti választási kampányát – számolt be róla az Axios. Az elnök hiába vonult vissza  delaware-i otthonába egy állítólagos Covid-19 fertőzés miatt, nem enyhült a nyomás a Demokrata párt részéről azt illetően, hogy romló szellemi állapota miatt fejezze be az elnökjelölti kampányát.

Ezt is ajánljuk a témában

A portál szerint Biden egyes barátai és munkatársai úgy vélik, az elnök már ezen a hétvégén kiszállhat az elnökjelölti versenyből. Az Axiosnak névtelenül nyilatkozó demokrata párti munkatárs azt monda, hogy: 

Az elnöknek azt mondják, ha marad, akkor Trump elsöprő győzelmet fog aratni”.

„Választhat: vagy a történelem egyik hőse lesz, vagy biztos lehet abban, hogy soha nem lesz Biden elnöki könyvtár” – fogalmazott Biden egyik barátja az Axiosnak. Az utóbbi hetekben a Demokrata Párton belül  is egyre hangosabbak lettek, akik szerint Bidennek romló egészségi állapota miatt vissza kellene lépnie az elnökválasztási kampánytól, mivel a legutóbbi közvélemény-kutatások szerint Donald Trump jócskán növelte népszerűségét az elnökjelölti vita és az ellene elkövetett merénylet óta. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­é­­­k­e­l­d­­ ­a­ ­­­s­­­z­­­e­x­i­­ ­p­u­­n­­c­i­­­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
paater-gregor
2024. július 19. 11:33
Borotvaélen tipegve tényleg őt csak a cél menti meg: merénylet.
Fegyenc8
2024. július 19. 07:37
Ezek szerint van bekészítve egy nigger transzbuzi?
Ekrü
2024. július 19. 07:06
Őszintén szólva akár vicces is lehetne ez az egész, ha nem lenne felháborító a választók ennyire semmibe vevése. Mert Bidenről már az előző választáskor köztudott volt, hogy agyalágyult, ennek ellenére jelölték újra. S mi lesz ha majd kiderül, hogy az új jelölt sem elég jó? Aminek ugye bőven van realitása, hisz egy elnökjelölt leváltása az üzeni a választók felé, hogy a Demokrata párt nincs a helyzet magaslatán...Akkor majd jön az újabb jelölt? S ha az sem akkor majd arrébb teszik a választást míg megtalálják a helyes jelöltet? Az egész a 2009-es MSZP-s miniszterelnöki castingra emlékeztet...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!