Már Obama szerint is fontolóra kellene vennie Bidennek a visszalépést

2024. július 18. 20:09

A demokrata nagyágyúk elfordulnak az elnöktől.

2024. július 18. 20:09

Nyitókép: NICHOLAS KAMM / AFP

Barack Obama volt elnök aggódik Joe Biden elnök újraválasztási kampányának „életképessége” miatt – írta a Newsweek. A lap forrásai szerint Obamát aggasztja, hogy a közvélemény-kutatások egyre rosszabb eredményeket jósolnak Bidennek, miközben a párt pénzügyi támogatói is sorra elfordulnak az elnöktől.

Ezt is ajánljuk a témában

Joe Biden támogatottsága saját pártján belül is megingott, miután csúnyán leszerepelt az első elnökjelölti vitán. Azóta több vezető demokrata is felszólította Bident, hogy szálljon ki az elnökválasztási versenyből, ennek ellenére Biden továbbra is rendíthetetlenül kitart amellett, hogy folytatja a kampányát.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­é­­­k­­­e­l­d­­­ ­­a­­ ­­s­­z­­­e­x­­i­­­ ­­p­u­­­n­c­­­i­m­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
kishegyi
2024. július 19. 05:05
Hmm...nem is tudom, hol volt az az ország, amelyikben a már megválaszthatatlan volt vezető (bár más oknál fogva), az asszonyt maga előtt tolva próbált visszajutni a hatalomba... ja, tényleg! A komcsitempós DK, itthon! Most válik el a sz.. a májától: amíg Bident tudta maga elé tolni Obamuki, addig jó volt, most már kognitív bajai vannak a öregnek, így kell egy új gazdatest! A hívek meg ájulásig beszopják megint a jóemberes-női szakaszt a Michelle-Kamala párost. Vasárnapig eldől...
Lehigh
2024. július 19. 00:54
Michelle Obama es Harris lesz a jelolt. Elso noi paros. Mindenben az elsok lesznek. Adasagunk is igy mar az egekben. Usdebtclock.org EZ MUTATJA AZ ADOSAGUNKAT.
Lehigh
2024. július 19. 00:47
Vegen ketto HOLGY LESZ a jelolt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!