Robert Fico: Újabb merényletet fognak elkövetni egy politikus ellen

2024. július 11. 21:42

Csütörtökön feltöltött videójában a miniszterelnök arról beszélt, hogy véleménye szerint hamarosan újabb politikus lesz támadás áldozata.

2024. július 11. 21:42
Slovak PM speaks in video for first time since assassination attempt

Nyitókép: SLOVAK GOVERNMENT / AFP

Robert Fico, a Facebook oldára feltöltött legújabb felvételen azt állította, hogy a május 15-i kihelyezett kormányülés után többször is rálövő merénylő, Juraj Cintula, ellenzéki aktivista volt, amire „tucatnyi bizonyítéka” van. 

A miniszterelnök továbbá megismételte, hogy az ellenzék kizárólag „gyűlöletet terjeszt”, és így felelőssé válnak a következő támadásért.

Fico nem pontosította, hogy milyen bizonyítékai vannak, ahogy azt sem, hogy az ellenzék milyen konkrét kijelentéseket tett, amelyek a támadáshoz vezethetnének.

Ezt is ajánljuk a témában

Fico kritizálta a Progresszív Szlovákia (PS) pártot és az Szabadság és Szolidaritás (SaS) pártot, amiért bírálták a Szent Ciril és Metód napja alkalmából péntek este elmondott beszéde miatt. A kormányfő az eseményen kijelentette, hogy a

 progresszív ideológia rákként terjed”.

„Az ellenzék július 5-e után merénylethez hasonló cselekmények elkövetésére buzdítja aktivistáit. Nem kételkedem abban, hogy ezek a támadások be fognak következni” – tette hozzá, az Új Szó szerint.

 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. július 12. 17:24
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** mordor ura, a mű-cár parancsa: VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelmű prolik válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
SpaniferRoland
2024. július 12. 07:47
Arra kell figyelni ha az orbán lesz ne a fejére célozzanak mert akkor nem éri komolyabb károsodás.a gerincének a hűlt helyével ugyanez a helyzet,javasolt a comb ill szivtájék,és az elkövető mindenképpen hordjon fideszes kitűzőt.
pipa89
2024. július 12. 07:36
Remélem ez az infó az Orbán védelméért felelős emberhez is eljutott.
Intel
2024. július 12. 05:29
Bástya et. felkészül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!