Összefoglalom, mit fog sugallni az „objektív” angolszász média Biden után

2024. július 22. 06:42

Minden támadás Kamala Harris ellen nőellenes, szexista és rasszista.

2024. július 22. 06:42
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

Nyitókép: Allison Joyce / AFP

„Összefoglalom, mit fog suggallni az objektív és természetesen független angolszász fővonalbeli média a következő napokban.

1. Bident nem visszaléptették azzal zsarolva, hogy minden forrást elzárnak a kampányától és nem kapnak az emberei/családtagjai semmi pozíciót a jövőben, ha még sokáig ellenáll, hanem magától lépte meg ezt önzetlenül, csak és kizárólag az amerikai nép érdekeit nézve. Történelmi tett egy nagy embertől!

2. Minden támadás Kamala Harris ellen, hogy úgymond csak azért lett alelnök, mert  nő, fekete de még indiai is (azaz triplán elnyomott a kánon szerint) , és nem túlzottan alkalmas a nyugati világ vezetésére, alaptalan, nőellenes/szexista és rasszista, de hát mit várjunk a velejéig gonosz jobboldaltól, akik mindig hazudnak ( például évek óta mondják hamisan, hogy Biden komoly problémákkal küzd, teszem hozzá).

3. Kamala Harris, mint az első feketeindiai nő elnökjelölt, természetesen történelmet fog csinálni, ennél haladóbbak már nem is lehetünk, legyőzzük a középkorú (idősödő) fehér férfiakat, az új multietnikus Amerika nagy ünnepe ez, és majd együtt menetelünk a radiáns jövőbe, a szép új világba.

(Megjegyzésem: ez pont annyira tragikomikus, mint amennyire előre látható.)”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anubys
2024. július 22. 11:46
Jól értem, hogy a Demokrata Párt a visszaléptetéssel lényegében beismerte, hogy jelenleg az USAt egy arra szellemileg alkalmatlan Ember vezeti? Avagy jelenleg még alkalmas Elnöknek, illetve november elején is még alkalmas lesz, de esetleges győzelme esetén a következő ciklusának megkezdésekor már nem lett volna alkalmas Elnöknek?
Megtalálta
2024. július 22. 11:07
Nyilván ezt fogják mondani, de Kanalas Maris sajnos olyan sötét, mint az éjszaka, és erről mindenki könnyedén meggyőződhet a neten. Jópár interjút adott, meg tartott nem is egy beszédet alelnöksége alatt.
catalina11
2024. július 22. 09:44
Összefoglalom, mit fog sugallni az „objektív” angolszász média Biden után. Minden támadás Kamala Harris ellen nőellenes, szexista és rasszista." nem csak az angolszász, benne lesz ebben a Le Monde, a La Reppublica, a Ringier stb. aztán pár hónap múlva a NYT megírja, hogy látták Bident, amint oxigénpalck nélkül jön lefelé a Mount Everestről..
74bro
2024. július 22. 09:36
Lassan rájöhetnének az emberek, hogy nagyhatalmú médiájuk és infrastrukturális hálózatuk ugyan van, de nincs Vörös Hadseregük és az amatőr csőcselékből toborzott Csekájuk keze is gúzsba van kötve. Ahogy ők kimondják: gyűlölöm az öreg fehér politikusokat, te is kimondhatod: leszarom a düddő néger politikusnőket! Leszarom az összes futtatott identitásotokat! Leszarom a morálként aposztrofált szellemi-erkölcsi hanyatlásotokat! Hogy az antifát is etessük: me ne frego! És főleg: ne félj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!