Oroszország és az USA titkos ügyletei: az orosz külügyminisztérium szóvivője megszakította a csendet

2024. július 25. 14:44

Az Egyesült Államok és Oroszország szakértői rendszeresen találkoznak, hogy tárgyaljanak Ukrajna jövőjéről – legalább is az oroszok állítása szerint.

2024. július 25. 14:44

Nyitókép: Artur Widak/NurPhoto

Marja Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője megerősítette, hogy az Egyesült Államok és Oroszország szakértői rendszeresen találkoznak, hogy tárgyaljanak Ukrajna jövőjéről – írta meg a Portfólió. Zaharova hangsúlyozta, hogy Moszkva nem tartja praktikusnak ezeket a találkozókat, mivel úgy vélik, hogy az Egyesült Államok egyértelműen Ukrajna oldalán áll.

A szóvivő nem részletezte, hogy ezek a találkozók hivatalos vagy nem hivatalos keretek között zajlanak-e, de megjegyezte, hogy a kommunikáció „másodlagos vágányon” történik. Ez utalhat arra, hogy 

nem hivatalos platformokon keresztül egyeztetnek állami tisztviselők és arra is, hogy nem állami tisztviselők, önkéntesen találkozgatnak.

Bár az Egyesült Államok jelentős katonai és gazdasági támogatást nyújt Ukrajnának, Moszkva és Washington között továbbra is folynak titkosszolgálati és miniszteri szintű egyeztetések. Zaharova nyilatkozatai rávilágítanak arra, hogy a háttérkommunikáció kulcsfontosságú szerepet játszik a konfliktus kezelésében.

 

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­é­k­e­­l­­d­­ ­a­ ­s­z­­e­­­x­­i­­­ ­p­­u­n­­c­­i­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
survivor
2024. július 25. 18:24
Connorj Mindig folyt a kapcsolattartás...
survivor
2024. július 25. 18:23
Rasp nem tudta.... Már vonulnak ki a ruszkik. Kijevből...
survivor
2024. július 25. 18:22
Rasputyin Igen, már Sztálin is be volt....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!