Oktasd ki te is a bunkó bugrisokat, hogy az nem is az Utolsó vacsora, de ha mégis, akkor jól van az úgy!

2024. július 31. 17:00

Az olimpia-megnyitó margójára: új szakirányú továbbképzés indul az Élet Iskolájában. Íme a részletek!

2024. július 31. 17:00
null
Veczán Zoltán
Veczán Zoltán

Nyitóképünk illusztráció. Egyelőre.

***

Azonnali kezdéssel új szakirányú továbbképzés indul az Élet Iskolájában*, melyre minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

A szakirányú továbbképzés megnevezése:

„Utolsó vacsora helyett bacchanália-bizonygató át- és továbbképzési szak”

A szakirányú továbbképzésben szerezhető szakképzettség oklevélben szereplő megnevezése:

„Jan Harmensz van Bijlert és egyéb németalföldi festők szakértője, internetes rohamosztagos, olimpiai megnyitó-kommentátor”

A képzési idő:

5-15 perc

A képzés célja: 

Olyan személyek képzése, akik képesek az internet különféle fórumain bebizonyítani a bugris jobboldali keresztény parasztoknak, hogy a 2024-es párizsi olimpiai megnyitó előadása

a) nem is Leonardo da Vinci Az utolsó vacsora című alkotásának paródiája, hanem Jan Harmensz van Bijlert az Istenek ünnepe című festményének parafrázisa, még ha ezt el is ismerték közben;

b) valóban Leonardo da Vinci Az utolsó vacsora című alkotásának paródiája,

ugyanakkor jóvanazúgy, tolerancia, illetve hörögjenek csak a büdös keresztények.

Előképzettség (művészettörténeti képzés vagy holland szak elvégzése, esetleg képzőművészeti múlt):

nem szükséges.

Bemeneti ismeretek (pl. akár egyetlenegy németalföldi alkotó festményének felismerése a Leány gyöngy fülbevalóval című képen kívül, azt is csak azért, mert készült belőle film, és kötelező volt megnézni középiskolában; Németalföld és/vagy a mai Hollandia felismerése, annak ismerete, hogy melyik kontinensen helyezkedett/helyezkedik el):

nem szükségesek, sőt hátrányt jelentenek, egyéni elbírálás szükséges!

Kreditbeszámítási és átképzési lehetőségek:

Vannak, különös súlyozással esnek latba korábbi hallgatóink kreditjei, akik:

- a 2024-es „Magyar Péter védelmében Rónai Egont elítélő MÚOSZ-alelnök önkényes állásfoglalásának kimásoló-beillesztő gépesített karaktertüzér” képzésünkből,

- a 2022-es „Szent Korona és a Magyar Királyság közjoga” szakirányú továbbképzésünk korábbi hallgatóinak, akik kellő vehemenciával bizonygatták, hogy Orbánnak nincs igaza, mert Magyarországnak nem volt soha tengere.

Emellett részben beszámítjuk az idei „Mikor demokratikus és mikor nem egy választás, mikor csal és mikor nem a Nemzeti Választási Iroda és a választási irodák, és mikor fideszes vagy mikor független a Kúria” című, nagyjából kéthetes online szimpóziumon Karácsony Gergely és Vitézy Dávid vezetésével.

A tandíjból méltányossági alapon kedvezményt kapnak, akik az alábbi munkakörök valamelyikét társadalmi munka keretein belül ellátták:

- online olimpiai sportszakértő

- lakossági orosz-ukrán biztonságpolitikai szakértő

- népi virológus

Emellett ingyen biztosítunk kollégiumi elhelyezést azoknak, akik röviden el tudják magyarázni,

hogy miért értették félre az 1936-os berlini olimpia horogkeresztes zászlóit, noha az egy ősi hindu jelkép.

Várunk szeretettel mindenkit!

***

*A képzést eredetileg a kommenthuszárság hagyományaira való tekintettel a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen szerettük volna elindítani, de sajnos a portás elzavart minket.

 

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nimril
2024. augusztus 01. 22:17
Kurva jó! :D
5m007h 0p3ra70r
2024. augusztus 01. 00:56
» Zsolakomarom 2024. július 31. 18:03 "A gyermekeket bizonyíthatóan alig érintette a kovid-19, és az állításokkal szemben nem is voltak “a fertőzés terjesztői“. Egyetlen egy koronavírus intézkedésnek sem voltak tudományos bizonyítékai. AZ iskolabezárások, maszkok, tesztelés-orgiák, társadalmi távolságtartás, oltások tehát önkényes politikai döntésen alapultak.« Lapos Föld magazin XXII. évfolyam 14. szám.
5m007h 0p3ra70r
2024. augusztus 01. 00:51
» gilou-au-clavier 2024. július 31. 19:28 "bunkó bugrisok" Ezeket az eufemisztikus szavakat én szoktam használni« IS buksika, te IS szoktad használni.
5m007h 0p3ra70r
2024. augusztus 01. 00:48
» Illieral 2024. július 31. 19:53 14 éve vagytok kormányon, és csak hörögtök csak hörögtök és hörögtök. Én azt mondom tehát nektek, ott rohadjatok el mocskos állkeresztények, ahol vagytok.« Tudod ki az a Gumby buksika? “I would put a tax on all people who stand in water!” www.facebook.com/MontyPython/videos/raining-where-you-are-avoid-puddles-or-pay-gumby-tax-montypython/725271264759517/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!