Nincs vége: Ismét emberre támadt egy medve

2024. július 23. 10:02

Az utóbbi időben drámaian megszaporodtak a medvetámadások Erdélyben.

2024. július 23. 10:02
Front view of brown bear Portrait of Kamchatka bear Ursus arctos beringianus,Romania

Kép forrása: Drahoslav Kinczllers/Getty Images

Megtámadott egy férfit egy medve Sajószentiván településen, Erdélyben, írta meg a Blikk. A települést is magába foglaló vadászterület felelőse elmondta egy helyi lapnak, hogy a férfi épp a település határában található kukorica-földjét kerítette be villanypásztorral, miután azt többször megdézsmálta a medve. Ekkor támadt rá a kukoricásban lévő medve, aminek az elmondása szerint bocsai voltak, és elszalad a helyszínről a támadás után. A férfit kórházba szállították. 

A vadászterületen legalább 60 medvét számoltak, míg az optimális szám kettő lenne. A nagyvadak több mezőgazdasági területet tönkretettek, s juhnyájra is támadtak a térségben."

Mondta a vadászterület felelőse a támadás után. 

Két héttel ezelőtt szintén egy medve támadott meg egy 19 éves nőt Erdélyben, a Bucses-hegységben, akkor azonban halálos kimenetelű volt a támadás. 

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­É­­­r­­t­é­­­k­­­e­­l­­­d­ ­­­a­­­ ­­s­­­z­­­e­­­x­­­i­­­ ­p­u­­n­c­i­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­𝐍
Töki
2024. július 23. 17:00
Ilyen ez, ha nem fér meg egymás mellett ember és állat!
Sándor Hangonyi
2024. július 23. 15:22
....az embernek nevezett állat kezdte...a maci csak védekezik, és védi ami az övé, avagy az övé volt...az emberállat saját fajtájával is ezt teszi évezredek óta, elveszi ami a másiké, s ezért a "másikat" ha ehet megöli...mintha pont ilyesmi zajlana az "emberállatok" között éppen most is...ezt kár romantikus felfogásban tálalni, és felesleges kihegyezni a medvére...ha mégis, akkor lásd itt a minta éppen napjainkba...buzerálják a medvét és el akarják venni ami az övé, és sértettek, ha az nem mond le róla a fondorlatok ellenére sem...sőt, harcolni kezdett azért ami az övé, és most "ki kell lőni"...miért is...?...ja, a válasz az előbbiekben rejtekezik...és a hasonlat ül...v. áll...mindegy is, de az igazság van...csak a hazugságot kell kitalálni...ezt pedig szeretik az "emberállatok" gyakorolni, és a baj okozást a medvére fogni...
atti64
2024. július 23. 14:18
HAGYTÁK ELSZAPORODNI, MÁR MOST MINNÉL TÖBBET KELL KILÖNI MINNÉL HAMARABB!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!