Nagyot akart mondani Magyar Péter EP-képviselője, csúnyán helyre tették

2024. július 10. 18:22

Gerzsenyi Gabriella arról elmélkedett, hogy a Patrióták elnevezés nem helytálló az új szövetség esetében. Nem várt helyről kapott választ.

2024. július 10. 18:22

Nyitókép: SEBASTIEN BOZON / AFP

Gerzsenyi Gabriella, a Tisza Párt EP-képviselője megkezdte a munkáját Brüsszelben, és rögtön az egyik első beszámolójában sikerült egy erőset „Orbánoznia”.  Mint írta, az ülésen részt vett az Európai Bizottság jelenlegi elnöke, Ursula von der Leyen is, aki a legtöbb felszólalóhoz hasonlóan elítélően nyilatkozott „Orbán akcióiról”.

Gerzsenyi ezután kijelentette, úgy véli, hogy a 

Patrióták elnevezés nem helytálló. 

A szélsőjobbos csoportosulás neve inkább »nacionalisták« kellene, hogy legyen. Vagy »idióták«.”

„Milyen is egy igazi patrióta?”

Erre reagált Facebook-oldalán Kötter Tamás. Az ügyvéd, író arra a kérdésre, hogy milyen is egy igazi patrióta, írta, hogy (...) 

a patriótát az különbözteti meg a globálnyiktól, hogy szereti a szülőföldjét; és tágabb értelemben vett hazáját, Európát”.

Majd azzal folytatta, „ezért aztán egy patrióta soha, de soha nem ül be egy olyan frakcióba, amely elvtelenségből, gyávaságból azokkal a szocialista-liberális erőkkel cimborál, amelyek a nemzetek önrendelkezése ellen törnek, Európát elárasztják a világ emberi veszélyes hulladékával, terroristákat mosdatnak vagy az európai emberek jóléte helyett a fegyverlobbi érdekeit képviselik” – sorolta.

Kötter ezután leszögezte, hogy ilyet egy patrióta sosem tesz. „Ilyet az identitását rég elveszítő, eláruló, mondanivalóját tekintve teljesen üres Néppárt és az abban még vegetáló, se színe se szaga tagpártok és azok képviselői tesznek” – zárta gondolatait a megmondó ember.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2istvsn
2024. július 11. 13:12
Most tényleg, mi vártatok a "tisztesség..."(hahaha) párt "képviselöjétől"? Ez a csaj vagy belebolondult magyarba, karierista , gátlástalan, és/vagy buta.
fater0921
2024. július 11. 11:21
Egy ócska, szar szemét ordas kurva, anyádra vezesd inkább a vezérbikát hulladék.
Héja
2024. július 11. 08:49
G. Gabriella gyöngécske írónő, korábban kistisztviselő egy minisztériumban, majd Brüsszelben. 12 EU tagállam, 13 párt 84 képviselőjét sikerült leidiótáznia. Tollforgató létére ordas tahó.
Perczel Éva
2024. július 11. 08:07
A Tisztelet és Szabadság Párt 2G-je az első, aki kimerészkedett a fényre.....és láss csodát érkezett a "merazorban" tiráda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!