Mostanában pont azokra a vezetőkre lőnek rá, akik ellenzik a háborút

2024. július 15. 11:20

Mindig „magányos elkövetőkről” van szó, és mindig olyanokat ér a lövés, akik véget vetnének a háborús konfliktusnak, ha tehetnék.

2024. július 15. 11:20
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

Nyitókép: ANDREW LEYDEN / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

„Micsoda véletleneket produkál az élet! Mostanában pont azokra a vezetőkre lőnek rá, akik ellenzik a háborút. Attól függetlenül akarják megölni őket, hogy épp kormányoznak-e vagy sem. Ficot kormányfőként, Trumpot ellenzékiként érte a lövés.
Attól függetlenül akarják megölni őket, hogy bal vagy jobboldaliak-e. Fico baloldali, Trump jobb. 

A merényletekben két közös vonás biztosan van: az egyik, hogy mindig »magányos elkövetőkről« van szó, a másik, hogy mindig olyanokat ér a lövés, akik véget vetnének a háborús konfliktusnak, ha tehetnék. Hallatlan.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Juszt László

Facebook

Idézőjel

A Képviselőházi meghallgatások alapján a Capitolium elleni támadás volt a csúcspontja a Trump által összeállított hétrészes tervnek, hogy hatalomban maradjon.

Ezt is ajánljuk a témában

Donald Trump: Halottnak kellene lennem

„A kórházban az orvos azt mondta nekem, hogy ilyet még soha nem látott, az esetet szó szerint csodának nevezte” – mondta a republikánus elnökjelölt.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. július 16. 14:10 Szerkesztve
Magányos elkövető? Aki a BlackRocknak dolgozott és ugyanazon rendszeren keresztül utalta a támogatását, mint a gyapja fejű Korányi a agyar baloldalnak a Soros-gurulókat???? Magányos? Ja, ha valaminek nem látom a pofáját, de minden fogy körülöttem, attól még létezik: a globcsi HÁLÓZAT.
auditorium
2024. július 16. 11:34 Szerkesztve
A fegyverlobby tönkremegy, ha nincs hidegháború és helyi melegháború távol tőlük, más kontinenesen. Egy szakember megállapitotta, hogy 7O évekenként szükség van háborúra a demográfiai robbanás és a fejlesztés érdekében. Időnként besegitenek a virusok, az I. világháború után a spanyolnátha, a pestis, kolera, lepra és himlő már kevés országban szedi áldozatait, azonban a BIOháborúra is készülnek külfönféle viruskoktélokkal titkos katonai laborokban . Szeptemberben már kihirdetik, milyen virusok okozzák majd december-februárban az influenzát, mely a légutakat támadja meg. Ezért oktober közepétől már kész a vakcina és oltanak. A legnyereségesebb cégek fegyvert és gyógyszert gyártanak, a tőzsdén sokan gazdagodnak.
kerek-a-perec
2024. július 16. 03:32
Szégyen és gyalázat, hogy a 21 ik században ilyen alakok mint pl., ez a két szélhámos, trump🤡 🤡 orbán, gyűlöletet szítanak a szabad világban. Reinhard Luthin történelem professzor, úgy határozta meg a demagógot, mint "a szónoklatban, a hízelgésben és a buzgóságban jártas politikus; kitérő a létfontosságú kérdések megvitatásában; aki mindenkinek mindent megígér; a közvélemény helyett inkább a szenvedélyekre hivatkozik; faji, vallási és osztálybeli előítéleteket gerjeszt, egy ember, akinek a hatalomvágy az elvek igénybevétele nélkül arra készteti, hogy a tömegek mesterévé váljon.
kerek-a-perec
2024. július 16. 03:28
Nincs min csodálkozni ezen a merényleten. Gyenge jellemű demagógok már a ókori democráciák hajnalán megjelentek. Szégyen és gyalázat, hogy a 21 ik században ilyen alakok mint pl., ez a két szélhámos, trump🤡t 🤡t orbán, gyűlöletet szítanak a szabad világban. Ha egy társadalom megendedi, hogy egy ilyen populista, demagóg figura mint pl.,Trump, vagy éppen Orbán, kik a hadoválásaikkal egyszerű embereket haragra, gyűlöletre, erőszakra gerjeszt, akkor az ilyen példáknak sosem lesz jó vége. Tudvalevő, hogy megfontolt mérlegelés helyett, gyenge jellemű demagógok a tömegek szenvedélyeit felkorbácsoló szónoklatokkal dühítik, izgatják és erőszakossá teszik (lásd a világ történelmét), - mindezt teszik egy politikai cél elérése érdekében és hogy a tájékozatlan nép érzelmeit, félelmeit a maguk javára kiaknázhassák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!