Minden határt átlépve sértette meg Magyarországot és Orbán Viktort Donald Tusk tábornoka

2024. július 11. 11:19

Waldemar Skrzypczak szerint a magyar miniszterelnök szívesen felosztaná Ukrajnát, országa pedig a történelme során mindig rossz oldalt választott.

2024. július 11. 11:19
Ursula Von Der Leyen And Alexander De Croo Visit Warasw

Nyitókép: AFP/Jakub Porzycki

Orbán Viktor nagyon sokat árt a békemissziójával, amelyben önmagán kívül senkit nem képvisel – jelentette ki Waldemar Skrzypczak a Do Rzeczy tudósítása alapján. A lengyel tábornok itt azonban nem állt meg, és minden határt átlépve sértegette Magyarországot és annak kormányfőjét.

A magyar miniszterelnök valószínűleg hajlandó lenne részt venni Ukrajna felosztásában, amelyet évek óta nem titkol

– állította. Sőt, azt is hozzátette, hogy bár Orbán Viktor Donald Trump győzelmére számít az amerikai elnökválasztáson, Magyarország története azt mutatja, hogy a politikusok soha nem tudnak helyes oldalt választani, erre példa a második világháború.

Bár az orosz-ukrán fegyveres konfliktus kirobbanása óta többször is felvetődtek vadabbnál vadabb elméletek, a magyar kormány számtalanszor hangsúlyozta, hogy tiszteletben tartja szomszédai területi integritását, és nincs semmiféle követelése.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 239 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoknis
2024. július 14. 16:04
Egy Tusk(ó)tól mi más várható...
lajajakab11
2024. július 12. 17:18
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** mordor ura, a mű-cár parancsa: VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelmű prolik válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
alexandrosz-2
2024. július 12. 09:54 Szerkesztve
Sajnos következmények nélkül lehet bármit okádni a magyarokra a világ bármely sarkában. A nagykövetek pezsgőzgetnek az ellenségeinkkel, a jeszenszky és némtzsolt féle magyarellenes bemtéri zsidók meg nagyokat röhögnek a magyarokat ért gyalázaton. Minden alkalommal.
verkez
2024. július 12. 03:56
Tankok ellen lóháton. Már megint?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!