Tudja fokozni: Joe Bidennek most a súgógéppel gyűlt meg a baja (VIDEÓ)

2024. július 17. 19:49

Tovább bénázik az amerikai elnök.

2024. július 17. 19:49

Nyitókép: AFP / Kent Nishimura 

Szerdán Joe Biden felszólalt az Országos Szövetség a Színesbőrűek Felemelkedéséért (NAACP) nevű szervezet országos kongresszusán. A tervek szerint az elnök azt jelentette volna be, hogy új, ötszázalékos felső határt jelent be a bérleti díjak emelésére országszerte.

Ehelyett tévesen azt mondta, hogy 55 dollárra korlátozza a bérleti díjak emelését

szúrta ki a Magyar Nemzet. Az elnöknek annak ellenére sikerült hibáznia, hogy láthatóan szinte az egész beszédét súgógépről olvasta. Az elnök a beszéde közben gyakran elakadt, nem tudta befejezni a gondolatait, többször úgy tűnt, nehezére esik elolvasni a súgógép szövegét. 

A Mandiner is foglalkozott azzal, hogy az utóbbi hetekben rohamosan megszaporodtak az elnök által elkövetett bakik. A legutóbbi NATO-csúcson például összekeverte Volodimir Zelenszkij ukrán és Vlagyimir Putyin orosz elnököt. Nem sokkal később pedig Donald Trumpot nevezte alelnökének – Kamala Harris helyett. Nem véletlen, hogy a katasztrofálisan sikerült elnökjelölti vita óta egyre többen felvetik, Bidennek ki kellene szállnia az elnökválasztási kampányból. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­É­­­r­t­é­­­k­e­l­­­d­ ­­­a­­­ ­­­s­­z­­e­­­x­­­i­ ­­­p­­u­n­c­­i­­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Beszélgető
2024. július 17. 21:12
Dráma ez a vén trotty... trump simán elmenetel a fehér házba míg ez a budit keresi a kertben....
ThunderDan
2024. július 17. 21:08
Na most ha lenne még olyan, hogy független sajtó, értelmiség stb. - akkor nagyon plasztikusan fel lehetne rajzolni az ábrát: miféle "DEMOKRÁCIA" az, ami az USA-ban van?
zrx8
2024. július 17. 20:55
Megmondta, hogy minden képességének birtokában van. Ezzel mondjuk nem lódított, mert hiszen aminek nincs birtokában, arra nem képes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!