Már a lakásokba is bemennek az ukrán hatóságok, nagyon kell vigyáznia a férfiaknak

2024. július 16. 06:14

Ukrajna továbbra is komoly ellenállásra képes, az erózió folyamatos, de lassú.

2024. július 16. 06:14
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Danylo Antoniuk / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

„A helyzet nem jó, sajnos szigorodott sok minden, most már a lakásokba is bemennek az ukrán hatóságok. Ez van (májusban amikor kint jártam ez még nagyon ritka példa volt). Nagyon kell vigyáznia a férfiaknak.

Katonailag Ukrajna továbbra is komoly ellenállásra képes, még hosszú ideig, az erózió ugyan folyamatos, de lassú. A Donbaszban súlyos a fronthelyzet, a többi szakasz viszonylag stabil.  Még van mivel tömködni a réseket, és ez egy ideig így marad, de a tendencia világos.

Ukrajna mellett sajnos Izrael sem áll annyira jól, mint arra ott joggal lehetett számítani, és van eszkalációs potenciál.

Más: az előző posztom apropóján felhívott a Klubrádió, beszélgettünk élőben Bolgár Györggyel. Szvsz nem azzal kell vitatkozni, akivel egyetértük, hanem azzal, akivel nem. Teszem hozzá, ugyanez vonatkozik a tárgyalásra is. Szerintem korrekt beszélgetés volt, ha időm engedi, mindig elfogadom az ilyen felkéréseket, az értelmes vita jó dolog.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magyar-robert
2024. július 20. 10:48
itt vinnyogtok, hogy az oroszok vonuljanak ki a nemzetközileg elismert ukrajna határain túlra mert ük az agresszorok ugyanakkor a zsidók mekkora arab területeket tartanak megszállva és egy kurva hang sincs, hogy takarodjanak el onnan vissza a nemzetközileg elismert határaikon belülre. Hogy is van ez a kettős mérce a zsidóknak szabad a civil arab lakosságot bombázni, gyilkolni semmi probléma de az orosz háborús bűnös mert néhány ukrán civil is kinyiffan.
paater-gregor
2024. július 16. 20:44
"kell vigyáznia a férfiaknak" kell vigyázniUK a férfiaknak (többes számú ragozás)
Obsitos Technikus
2024. július 16. 11:13
Értem én, meg ha kell együtt is érzek velük, no dehát nem az van, hogy a kissé szavatosságát vesztett elnökük mozgósítást rendelt el? Lényegében katonaszökevények bújkálnak mindenfelé, azt sehol nem nézik jó szemmel, függetlenül attól, hogy egy háborúban kinek van igaza.
jamborz
2024. július 16. 10:55
Videót is láthattunk, amint a toborzók a lépcsőházban lekapcsolják a biztosítékot. Majd amikor az ember kimegy, hogy visszakapcsolja, már el is kapják. Viszik, még az ajtó is nyitva marad....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!