Letartóztatták Wiz Khalifát Romániában, mert füvezett koncert közben

2024. július 14. 13:22

A rapper a Beach, Please! nevű fesztiválon szívott el egy füves cigarettát a színpadon.

2024. július 14. 13:22
null

Nyitókép: ANGELA WEISS / AFP

Szombaton őrizetbe vették Romániában Wiz Khalifát, mert az amerikai rapper a costinești-i Beach, Please! fesztiválon a színpadon rágyújtott egy marihuánás cigarettára, ami az országban illegálisnak számít – adta hírül a Transtelex

Az esetről először egy TikTok videó kezdett el terjedni az interneten, de azóta a román rendőrség is megerősítette, hogy a rapper ellen veszélyes kábítószer illegális birtoklása miatt indítottak eljárást. 

A rendőrségi tájékoztatásában azt is megjegyzik, hogy a rapper 18 gramm kannabiszt birtokolt, illetve hozzáteszik, hogy a színpadon is rágyújtott egy saját készítésű füves cigire. Romániában saját fogyasztásra szánt kábítószerek birtoklása jelenleg bűncselekménynek minősül, a kannabisz veszélyes drognak számít, amelynek birtoklása 3 hónaptól 2 évig terjedő börtönnel vagy bírsággal büntethető. 

 

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lombi
2024. július 14. 21:45
Jól tették.
2024. július 14. 18:09 Szerkesztve
Gyapot kell ennek, nem kender. Amúgy meg nincs elég baja Romániának, még a szarkultúrát is importálja ? Úgy nincs ennek semmi értelme, mint négeren a tetoválásnak.
erdeymarton89
2024. július 14. 17:14
:D Róm-á-mánia áááá csak sima lehúzás történik ..anyagi :D :D lóvé love Lom-ania :D van pénz lesz mész ..fű megy veled :D víritsd a lóvéééét haver :D
atti64
2024. július 14. 17:02
HELYES!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!