Kukába a népakarattal!

2024. július 25. 09:27

Ursuláék csak bábok, s azt teszik, amit a washingtoni demokrata bábmesterek elbáboznak velük.

2024. július 25. 09:27
null
Pilhál Tamás
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

Nyitókép: FREDERICK FLORIN / AFP

„Hasonlóan jártak el a Sargentini-jelentés elfogadásakor: az uniós szerződéseket és az Európai Parlament eljárási szabályzatát megsértve nem vették figyelembe a tartózkodó szavazatokat, mert csak így tudták áterőszakolni a hetes cikkelyes eljárás megindítását hazánk ellen. Természetesen a jogtiprást utóbb törvényesítette az Európai Bíróság, de hát abban semmi meglepő nincs. A jog számukra csak paraván, ők valójában a nyílt társadalom népbiztosai. Lásd: legutóbbi, Magyarország elleni gigabüntetésüket kvótaügyben.

Ursuláék csak bábok, s azt teszik, amit a washingtoni demokrata bábmesterek elbáboznak velük. Így elméletileg is kizárt, hogy végrehajtsák, amit az európai választók többsége akar, s amivel elvileg megbízták őket. Nem érdekli, sőt irritálja őket, hogy az euró­paiak többsége nem kér a népességcseréből, a multikultiból, a háborúból, a szankciókból, a háborús inflációból.

Annalena Baerbock német külügyminiszter 2022 őszén tökéletesen summázta a nyugati elit demokráciafölfogását: „De ha azt ígérem az ukrajnai embereknek, hogy az ő oldalukon állunk, ameddig csak szükségük van ránk, akkor azt teljesíteni akarom. Mindegy, hogy mit gondolnak a német választóim.” Tényleg, mit számít a választók véleménye, nem igaz? A népakarat. A nép hülye, de az okos Baerbockok majd intézkednek helyettük. S ha ez a sok „okos” Baerbock éppenséggel világégést robbant ki (láthatólag ez a céljuk), hát így jártunk. Tetszettünk volna idejében kilőni ezeket a félkegyelműeket az űrbe.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. július 25. 17:20
Tomi,kevesen vagytok még mindig a szélsőjobbon…🤷‍♂️
Osztap_Bender
2024. július 25. 15:01
Kukába a népakarattal! Nálunk ezt már sikerrel valósítja, valósította meg a fideszes maffia, büszkék lehetünk rá, ugye fiatal elvtársak? Az idióta házelnökötök még a cigánybűnözést is kivonta a forgalomból, azzal az indokkal, hogy amiről nem beszélünk, beszélhetünk, az nincs is. Pedig ez éppen virágzik, csakhogy nektek meg szükségetek van ezek szavazatira a hatalom megtartásához. No éppen ezért kellene a választójog gyakorlását az írni-olvasni tudáshoz kötni.
FeketeFehér
2024. július 25. 13:32
Kukába Pilhál Tamással. Nem tud sem gondolkodni, sem írni. Akkor meg minek erőlteti? :))))
EX_Terminator
2024. július 25. 12:05
És pontosan tudjuk hogy ki a bábmester, meg azt is tudjuk hogy a helyzetük európában kezd tarthatatlanná válni. Túl sok a gond odahaza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!