Trumpék erősebb védelmet kértek, de Biden belbiztonsági minisztere megtagadta azt

2024. július 14. 16:13

Az amerikai Képviselőház Belbiztonsági Bizottsága vizsgálatot tervez indítani azokkal a jelentésekkel kapcsolatban, amelyek szerint Mayorkas belbiztonsági miniszter többször is elutasította az erősebb titkosszolgálati védelmet Donald Trump számára.

2024. július 14. 16:13
President Biden Brownsville Visit

Kép forrása: Raquel Natalicchio/Houston Chronicle/Getty Images

A Fox írta meg, hogy a republikánus kongresszusi képviselő, Mike Waltz azt állítja, Alejandro Mayorkas belbiztonsági miniszter többször is elutasította az erősebb titkosszolgálati védelem iránti kérelmeket Donald Trump volt elnök számára. 

Ezt is ajánljuk a témában

„Nagyon megbízható forrásokból tudom, hogy többször is kértek erősebb titkosszolgálati védelmet Trump elnök számára. Mayorkas miniszter elutasította ezeket a kéréseket”

– írta Waltz az X-en.

Ezt is ajánljuk a témában

Az amerikai Képviselőház Belbiztonsági Bizottsága vizsgálatot tervez indítani ezzel kapcsolatban, közölte egy forrás a Fox News Digitallal.

„A bizottság is látta ezeket a jelentéseket, és alapos felügyeletet fog végezni azzal kapcsolatban, hogy mi történt az elnök elleni merényletkísérlet előtt és után. Nyilvánvalóan az ilyen jelentések mélyen nyugtalanítóak és vizsgálatot igényelnek” – mondta a Foxnak egy szivárogtató.

Mint ismert, szombaton Pennsylvániában, Trump egyik kampánygyűlésén a volt elnökre többször is rálőttek, egy Trump szimpatizáns pedig meg is halt, kettő megsérült. A tettest a helyszínen lelőtték. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. július 15. 09:36
annakiss30 2024. július 14. 16:20 Ha igaz, hogy a rendőrséget hiába figyelmeztették tanúk, akik látták a merénylőt, akkor az is sokat elárul. Bűzlik ez. " már attól bűzlik, hogy nem volt előzetes biztonsági ellenőrzés, és helyszínvédelem hogy sima résztvevők előbb vették észre a merénylőt, mint az erre kiképzett "szakemberek" hogy a "szakemberek" a figyelmeztetés után sem tettek semmit... ez nem véletlen!
Mich99
2024. július 14. 23:50
Gyilkos Joe és bünözö társa jól kifundálta ezt a merényletet...
Tboyka
2024. július 14. 22:20
Biztos arra hivatkoztak, hogy nincs rá pénz. Bezzeg az ukránok fegyverrel történő ellátására van. Már régóta azon csodálkozom, hogy az emberek csak úgy eltűrik azt, hogy öntik a pénzt Ukrajnába.
balbako_
2024. július 14. 20:29
Különben hogyan lőhetnék le Trump-ot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!