Joe Biden: Beteg vagyok

2024. július 18. 06:08

Az elnök lemondta a kampányprogramjait.

2024. július 18. 06:08
President Biden Delivers Remarks On Attempted Assassination Of Former President Trump

Nyitókép: Kevin Dietsch/Getty Images

A BBC értesülése szerint Joe Biden amerikai elnök koronavírussal fertőződött meg, ezért kénytelen volt lemondani szerdai kampányprogramját. A hivatalos közlemény szerint Biden be van oltva, és megkapta az ismétlő vakcinát is, ezért tünetei enyhék.

Az elnök hazautazik Delaware állambeli otthonába, ahol karanténba vonul.

A Fehér Ház szóvivője arról tájékoztatott, hogy az elnök betegsége alatt is ellátja hivatali teendőit, és rendszeresen tájékoztatást adnak majd az állapotáról. Kevin O'Connor, az elnök orvosa elmondta, hogy Biden szerdán általános rossz közérzetre, köhögésre és felső légúti tünetekre panaszkodott. A koronavírus-teszt pozitív lett, és megkezdték a gyógyszeres kezelést.

A BBC úgy tudja, hogy az újraválasztásáért induló elnök szerdán még egy kampányrendezvényen tartott beszédet Las Vegasban, de egy későbbi rendezvényét már le kellett mondani. Helyszíni tudósítások szerint a bejelentés után Biden a város repülőterére ment, ahol maszk nélkül szállt fel az elnöki gépre. Az újságíróknak azt mondta, hogy jól érzi magát.

A hírrel kapcsolatban az amerikai elnök egy rövid de sokatmondó üzenetet tett közzé a közösségi oldalán. 

Beteg vagyok” 

– írta.

A Joe Biden által megosztott bejegyzést itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­­­É­r­t­é­­k­­­e­­l­­d­­­ ­­a­­ ­s­­­z­­e­x­i­­­ ­­p­­u­­­n­c­­i­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Lakat1983
2024. július 18. 14:11
Sure he's sick. He's a sick fuck. Always been.
connorj
2024. július 18. 11:23
hvg.hu/tudomany/20240130_agy_szamitogep_interfesz_neuralink_chip_beultetes_telepathy_telepatia_gondolatvezerles VAJON KÖTELEZŐ LESZ MINDENKINEK A BOLYGÓN ??? karpathir.com/2024/07/11/az-ukran-kormany-ugy-dontott-hogy-a-katonai-mozgositas-hatalya-ala-nem-tartoznak-a-soros-birodalom-alkalmazottjai/
kalapali2
2024. július 18. 09:59
Vikszoljak az ágyútalpat? Az megoldás a covidra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!