Így lőtték le a merénylőt, aki meg akarta ölni Trumpot (VIDEÓ)

2024. július 14. 12:33

A merénylő a helyszínen meghalt.

2024. július 14. 12:33
null

Nyitókép: képernyőkép

A felvételen hallható, ahogy eldördülnek a lövések, és az is látható, ahogyan a mesterlövész azonnal reagál – adta hírül a Magyar Nemzet. A titkosszolgálat emberei lőtték le a merénylőt, aki a helyszínen meghalt. 

Az esetről a videót itt tudja megtekinteni

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fintaj-2
2024. július 14. 16:48
Ha a képet nézzük és tudjuk, hogy Trump jobb oldalra nézve, jobb oldalán érte a lövés, akkor ott éppen a tetőn lévő puskás biztonságiak láthatóak. Hogy van ez?
letsgobrandon-2
2024. július 14. 16:35 Szerkesztve
Isten szereti Trumpot .. mert ez nem a titkosszolgálat eredménye , hogy még él - persze Oswaldot most azelőtt Jack Rubinsteinezték mielőtt mondhatott volna valamit
letsgobrandon-2
2024. július 14. 16:30
fasza....megvárták , hogy lőjjön...
blondibarbi
2024. július 14. 14:19
No, aki szerint ez egy "megrendezett republikánus merénylet" volt, az intézze el, hogy pl. gyúrcsány, gyúrcsányné vagy poloskapéter vállaljon már be egy ilyen "önmerénylet-performanszot", az emberük bizisten csak a fülükre fog célozni, nem lesz baj ! :)) Csak bátran, csak bátran elvtársak, ez még sok szavazatot hozhat, biztosan megéri ! :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!