Ideje lenne a kijózanodásnak!

2024. július 09. 12:47

Nem tudom, hogy Németország vissza tud-e fordulni ezen az úton, de azt tudom, hogy nekünk nem lenne szabad erre az útra lépni!

2024. július 09. 12:47
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/EPA/Toms Kalnins

„Ideje lenne a kijózanodásnak! 

A globális társaságok munkaerő és a helyi baloldal szavazóigényét kielégítő jelzőlámpa koalíció megerőszakolta a valóságot; betelepített egy gyökeresen más kulturális hátterű népességet, amely nem tud, de nem is akar besimulni a német társadalomba; a német társadalom, pedig már nem képes integrálni őket, hiszen maga sincs »tisztában« saját magával. Fáradtság és unalom lett úrra rajtuk miközben a fogyatkozó  jólét tehetetlenségi ereje azzal az illúzióval kecsegteti őket, hogy elég csak elszeparálódni és minden ugyanúgy marad. 

Nem fog! Most szólok, hogy a történelmi tapasztalat azt mutatja, hogy nem fog. 

Egyre több állami és párttisztség kerül bevándorlók kezébe, és aztán szépen maguk felé hajlítják az intézményeket és a törvényt. 
És aztán kész. 

Nem tudom, hogy Németország vissza tud-e fordulni ezen az úton, de azt tudom, hogy nekünk nem lenne szabad erre az útra lépni!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:35
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­é­­k­­e­­­l­­­d­ ­­­a­­­ ­­s­­z­e­­x­­i­ ­­p­­u­­­n­­­c­i­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
2024. július 09. 19:53 Szerkesztve
Hát biztosan sokat kijozanit a legujabb adat. A bérböl élö adofizetök havonta 3996 euro adot fizetnek ( ennyit vesz a munkadoktól meg az adofizetöktöl havonta és fejenként.) Ugyanakkor a Bürgergeld felvevök ( egy formája a munkanélküli segélynek) között 57% soha nem fizetett semmi adot ( magyarul bevándorlo migráns). Ez havi több mint €500 ingyenpénzt jelent. Ki tudja meddig türik még ezt a dolgozok, de többek között sokan ezèrt nem hajlandok dolgozni ( munkát vállalni), mert a Bürgergeld egyébb nehezen ellenörizhetö javakkal is jár, mint ingyenes utazás, kedvezményes lakás meg iskolai ellátás, kedvezményes egészségügy. Ez mind abban a pillanatban megszünik amennyiben munkát vállalsz, igy nem ritkán joval 2000 euro feletti munkát kellene találni, hogy ugy élj min Bürgergeldböl és ráadásul minden nap pontosan munkába is kell járni. Ami nem egyszerü, aki a Bürgergeld felvevök közül probál munkát keresni. Itt a gordiuszi csomo.
zsocc44
2024. július 09. 19:24
Ájvé! Megint egy Németország szakértés. Na jól van, megvolt a “hülye németek elbaxták” , lehet menni a kasszához! Nem az Ampel baxta el, hanem 2015-től az előző kormány. 2001-2005 között spd/grüne koalíció gyakorlati államcsődöt hozott össze. De azért Kötter úr, legalább az alapokkal meg kellene ismerkedni! Mondjuk németül tanulni?
Bodzay
2024. július 09. 18:20
A tradicionális német társadalom szétszórt szigetvilággá esett szét, csoportokba zárkózva nem egészen tudja, azokon kívül mi zajlik. Közben a bevándorló hátterű választói kör egyre szélesedik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!