Hősként halt meg: ő a Trump elleni merénylet halálos áldozata

2024. július 14. 20:23

Corey Comperatore 50 éves volt, családját védte, amikor halálos lövést kapott.

2024. július 14. 20:23
null

Nyitókép: Facebook

„Hősként halt meg”: a Trump elleni merénylet áldozata, egy egykori tűzoltóparancsnok utolsó tetteként hősiesen megvédte feleségét és lányait a golyóktól, írja a Fox az 50 éves Corey Comperatore-ról, aki szombaton, a pennsylvaniai Trump kampánygyűlésen vesztette életét. 

Ezt is ajánljuk a témában

Corey egy lány édesapja volt. Corey egy tűzoltó volt. Corey minden vasárnap elment a templomba. Corey szerette a közösségét, és különösen szerette a családját.” 

–  emlékezett meg róla Josh Shapiro, Pennsylvania kormányzója. 

A felesége és lányai most élték át az elképzelhetetlent és a felfoghatatlant” 

– írta Facebookon Dawn Comperatore Schafer, az áldozat nővére. 

Az öcsém éppen most töltötte be az 50-et, és még annyi mindent kellett volna megélnie. A gyűlöletnek nincsenek határai, és a szeretetnek nincsenek korlátai. Imádkozzatok a sógornőmért, az unokahúgaimért, az anyámért, a húgomért, értem és az unokahúgaiért és unokaöccseiért, mivel ez egy szörnyű rémálomnak tűnik, de tudjuk, hogy ez a fájdalmas valóságunk.”

A kampányeseményen jelenlévő tanúk szerintCorey  Comperatore-t a fején találta el a lövedék.. 

Egy másik családtag, Allyson Comperatore, akiről azt feltételezik, hogy az áldozat lánya, szintén a Facebookon osztotta meg gondolatait.

Tegnap megállt az idő. És amikor újra elindult, a családommal együtt egy valóságos rémálmot kezdtünk élni” – írta Allyson. 

Ő volt a legjobb apa, akit egy lány csak kívánhat.”

 

 

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ati Papa
2024. július 15. 14:41
Nem vagyok szakértő a merényletek terén, csupán megpróbálok logokát találni az eseményekben. A Trump elleni merénylet is úgy fest, mintha a személyi védelem azt várta volna, hogy 3!! lövés után végre találja már el ez a pancser merénylő Trumpot. Fico-ra merénylője 5 - ször!! lőtt rá, mire a védelem reagált és leteperte a merénylőt. Nem gyanús ez egy kicsit? Nagyon merem remélni, hogy a TEK ezektől sokkal jobb.
Box Hill
2024. július 15. 10:57
Lehet, hogy ő volt az igazi célpont. A balosok ki nem állhatják a jó embereket.
Mandiner444hu
2024. július 15. 10:56
Liberálisdemokrácia öl
Héja
2024. július 15. 08:36
Mélyen sajnálom a tűzoltó parancsnokot és családját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!