Gyerekeket késelt meg egy 17 éves fiú Angliában, többen meghaltak

2024. július 29. 21:00

Kilenc további ember is megsebesült.

2024. július 29. 21:00
null

Nyitókép: MTI/EPA/Adam Vaughan

Két halálos áldozata is van az északnyugat-angliai Southportban hétfőn történt késelésnek – közölte a helyi rendőrség.

A Merseyside Police tájékoztatása szerint a halálos áldozatok gyerekek, és kilenc további ember is megsebesült. Korábbi értesülések nyolc sebesültről szóltak, halálos áldozatról nem.

A hatóságok az ügyben őrizetbe vettek egy 17 éves fiút gyilkosság és gyilkossági kísérleti gyanújával. A késelés egy 6-11 év közötti gyerekek számára tartott, Taylor Swift-témájú tánc-, jóga- és karkötőkészítő rendezvényen történt.

(MTI)

 

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuper
2024. július 30. 08:02
Ahogy anno a Szaros Kán mondta, hogy a terrorizmus a nagyvárosok velejárója! Ezzel ő elintézte a dolgot. Mi itt a probléma? Ezek után miért hír ez? Azt csodálom, hogy még nem vették elő az Orbánt! Ott van jogállamiság és szabadság, Magyarországon nincs! Ennyi!
bagira002
2024. július 30. 06:05 Szerkesztve
Gyilkos származásáról hallgatnak rendszerint ha Merkel Ursula kedvencei védettjei követik el. Eus vezérek gyilkos cinkosai pártolói . Európa ellenségei maguk az eus vezetők nyugat nem ébredt fel . Felkent semmire kellők az eut belülről bomlasztják a szankciókkal koholt vádakkal , közben az eus országokat háborúba sodorták eladósították . Sorossal ámerikai ügynökkel összejátszottak . Franciák egyik gyalázatos tükörképe az eunak , nem véletlen az angolok az eut faképnél hagyták. 11 év körüli gyereknek látszó biztos nagykorú betolakodó terrorista ,ezért titkolják az elkövető kilétét. 11 éves gyereknek látszó már családi nevelést kaptak gyilkolásra rákészültek . Gyerek késsel rendezvényen mit keres.
rockercicc
2024. július 30. 00:16
Népszokás.
pandalala
2024. július 29. 23:03
"A késelés egy 6-11 év közötti gyerekek számára tartott, Taylor Swift-témájú tánc-, jóga- és karkötőkészítő rendezvényen történt."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!