Gázolásos merénylet Jeruzsálemben, többen súlyosan megsérültek

2024. július 14. 19:23

Egy palesztin merénylő szándékosan hajtott autójával a Crifin nevű laktanya előtti buszmegállóban várakozók közé, életveszélyesen és súlyosan megsebesítve két embert. Három tartalékos határőr-katona és egy rendőr szemtanúja volt az esetnek, és agyonlőtték a gázolót.

2024. július 14. 19:23
Jerusalem seen through barbed wire

Kép forrása: Chris Tobin/Getty Images

A kelet-jeruzsálemi palesztin merénylő autóval szándékosan a Crifin nevű laktanya előtti buszmegállóban várakozók közé hajtott, egy embert életveszélyesen, egy másikat súlyosan megsebesítve.

Három, véletlenül arra járó tartalékos határőr-katona és egy rendőr szemtanúja volt a történteknek, majd agyonlőtte a gázolót. 

A rendőrség egyértelműen terrortámadásnak nevezte a gázolást, ugyanis a terrorista először az emberek közé hajtott, majd eltávolodott, visszafordult és újra megtette.

A négy áldozatot a közeli Aszaf Harofe nevű kórházba szállítottak, ahol az orvosok arról számoltak be, hogy egyikük sebesülése életveszélyes, egyiküké súlyos, s mellettük egy ember közepesen, és egy negyedik könnyebben sebesült meg. 

(MTI)

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ironlady111950
2024. július 15. 06:01
"véletlenül arra járó" Izraelben minden (nem ortodox) felnőtt tartalékos katona, és elég sokan hordanak maguknál fegyvert. Szóval bármi történik, ott véletlenül arra fog járni valaki, aki lő.
BBALU
2024. július 14. 22:26
Na a kecske kuró már a paradicsomban héderel a szajha hurijainál.
rimimandiner
2024. július 14. 20:28
Ki az az idióta a Mandinernél, aki miatt naponta újból és újból be kell jelentkezni???
letsgobrandon-2
2024. július 14. 20:17
a moslék állva tapsol
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!