Friss felmérés: hiába lépett vissza Biden, Trump Kamala Harris ellen is tartja az előnyét

2024. július 26. 06:57

Trump vezet Harrissel szemben több csatatér államban, míg Wisconsinban döntetlen a két jelölt között, derül ki egy friss közvélemény-kutatásból.

2024. július 26. 06:57
The 2024 Republican National Convention

Nyitókép: Victor J. Blue/Bloomberg/Getty Images

A republikánus Donald Trump, az Egyesült Államok volt elnöke, szűken, de vezet a demokrata Kamala Harris jelenlegi alelnökkel szemben minden csatatér államban, kivéve Wisconsinban, írta meg a Hill.


⁠Trump Wisconsinban döntetlenre áll, Pennsylvaniában és Georgiában 2, Michiganben 1, Arizónában pedig 5 százalékponttal vezet az Emerson College és a The Hill közös közvélemény-kutatásában. 

A kutatás alapján elmondható, hogy Harris sokkal jobban teljesít, mint Biden elnök a csatatér államok mindegyikében. 

Harris 5 százalékkal teljesít jobban Georgiában, 4 százalékkal Arizonában és Wisconsinban, valamint 3 százalékkal Michiganben és Pennsylvaniában az elnöknél.⁠

Harris visszaszerezte a demokrata szavazók egy részét”

– magyarázta Spencer Kimball, a kutatást végző Emerson College Polling ügyvezető igazgatója egy sajtóközleményben.

Harris támogatottsága most hasonló szintet mutat, mint Bidené márciusban.” 

– mondta Kimball.

Ezt is ajánljuk a témában

Kamala kabalái: Ki lesz Harris alelnökjelöltje?

Kamala Harris nehéz választás előtt áll; a megfelelő társ kiválasztása kulcsfontosságú lesz, ha 2024-ben nyerni szeretne. A lehetséges jelöltek listája hosszú, köztük új generációs pártvezetők és már jól ismert politikusok nevei is szerepelnek.

 

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­­­é­k­e­­­l­­d­ ­­­a­ ­s­z­e­­x­­­i­ ­p­u­n­­c­­­i­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
Galsó Atya
2024. július 26. 08:15
Ezek a felmérések mind kamuk. Csak azt a célt szolgálják, hogy dokumentálni lehessen, hogyan érte utol, előzte meg Harris Trumpot. Aztán jöhet a szokásos műsor: halott szavazók, Dominium, kamion számra a szavazólapok éjfél után, kamu levélszavazatok, több államban szavazás, miegymás. Trumpnak nem Kamalát kell legyőznie.
Chekke-Faint
2024. július 26. 07:53
Karmulló Mahriss, már Bidé idejében is jeleskedhetett volna, de nem tudott. Még a baloldalon is sokan utálják.
titi77
2024. július 26. 07:49
azért öntsünk tiszta vizet a pohárba majom. 1. clintonné trampli meg eléggé "öregecskedő" 2.trump ha nem is lesz az usa elnöke(miért ne lenne?) már egyszer volt. de ha nem tetszik,akkor ott van Vance,ill. Musk. melyik öreg?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!