Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Farage beszólt a BBC-nek: Úgy viselkedtek, mintha politikai aktorok lennétek!

2024. július 01. 12:35

A BBC egyik műsorában vendégeskedett a Reform UK vezetője és szerinte a közönséget szándékosan vele ellenséges emberekből állították össze.

2024. július 01. 12:35
null

Nyitókép:HENRY NICHOLLS / AFP

 

A Reform UK vezetője péntek este részt vett a BBC Question Time című műsorának különleges epizódjában, ahol a stúdió közönsége élő adásban tehetett fel neki kérdéseket. A közönség tagjai a Channel 4 News egyik riportja miatt zaklatták Farage-t, amelyben egy férfi rasszista megjegyzéseket tett és azt állította, hogy a Reformnak kampányol. 

Farage, aki Clactonban indul képviselőjelöltként, „megdöbbentőnek” nevezve a megjegyzéseket, s felvetette, hogy a Channel 4 által lefilmezett férfi egy színész volt – írja a Politico. 

A műsor során megkérdezték tőle, hogy pártja miért vonzza a „rasszistákat és szélsőségeseket” és megkérdőjelezték a bevándorlással kapcsolatos álláspontját.

Szombaton Farage az X-en „manipuláltnak” nevezte a Question Time közönségét, és közölte, hogy nem hajlandó megjelenni a Sunday With Laura Kuenssberg című műsorban, hacsak a műsorszolgáltató nem kér bocsánatot.

„Most hívtak meg, hogy szerepeljek Laura Kuenssberg műsorában” – írta Farage. Közölte: „Visszautasítom a meghívást, amíg a BBC nem kér bocsánatot a tisztességtelen QT közönségéért.”

Azzal is vádolta a műsorszolgáltatót, hogy

úgy viselkedett a választás során, mint egy politikai aktor. A Reform határozott kampányt fog folytatni a műsorszolgáltatási díj eltörléséért”

– tette hozzá. A BBC-t ugyanis egy speciális adóból tartják fenn. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-104
2024. július 02. 17:02
🍓 ️ ­É­­­r­t­é­k­­e­­l­­­d­ ­a­ ­­­s­­z­e­­x­i­­ ­­p­u­­­n­­­c­­i­­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
zakar zoltán béla
2024. július 01. 21:09
32 éve nincsen BBC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csakazigaz-az1xbiztos
2024. július 01. 16:08
""Úgy viselkedtek, mintha politikai aktorok lennétek!"" De hiszen azok!
Karvaly
2024. július 01. 15:53
A BBC már rég nem az, mint ami akkor volt, amikor fogalommá vált. Azóta belülről rohadt szét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!